Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2024 Ruta històrica pel barri de Sant Salvador

Ruta històrica pel barri de Sant Salvador

Ruta històrica pel barri de Sant Salvador

Un recorregut dissenyat amb 13 parades que destaquen la riquesa històrica, arquitectònica i cultural del barri de Sant Salvador a la ciutat de Tarragona
02/05/2024

La Ruta històrica pel barri de Sant Salvador realitzada pels alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d'Animació Sociocultural i Turística de l'Institut Francesc Vidal i Barraquer amb col·laboració de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona, el Servei d'Arxiu i Documentació Municipal i Tarragona Radio, ofereix una visió integral de l'evolució i identitat del barri de Sant Salvador al llarg dels anys.

La ruta, disponible a la pàgina web de la Xarxa de Centres Cívics, consta d'un mapa del barri on s'assenyalen les tretze parades. Cada parada ofereix un contingut explicatiu que pot ser llegit o bé escoltat mitjançant àudios i acompanyat de diferents recursos gràfics dels fons documentals de L'Arxiu (imatges, plànols, projectes d'obres i premsa).

Un projecte de memòria històrica, que no només commemora el passat, sinó que contribueix a revalorar el present i preservar el llegat cultural, històric i arquitectònic de la ciutat. Un projecte educatiu i cultural que, més enllà de crear un itinerari històric, també ajuda a crear lligams amb els veïns i fer comunitat.

Consulteu la ruta al web dels Centres Cívics.

Segells de reconeixement d'administració oberta