Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2009 Centenars de persones visiten l'exposició "Memòria d'un temps"

Centenars de persones visiten l'exposició "Memòria d'un temps"

Centenars de persones visiten l'exposició "Memòria d'un temps"

La mostra restarà oberta al públic fins al 31 de juliol
20/07/2009

Centenars de persones han visitat ja l’exposició de Pilar Aymerich, “Memòria d’un temps”, que mostra, mitjançant fotografies, la transició democràtica a Catalunya i que es troba, des del passat 1 de juliol, al Palau Firal i de Congressos de Tarragona.

La mostra presenta, per exemple, les primeres manifestacions multitudinàries de l’Onze de Setembre, les de 1976 i 1977, la força de mobilització ciutadana de l’Assemblea de Catalunya, el 8 de febrer de 1976, o les I Jornades Catalanes de la Dona, el maig de 1976. En definitiva, tot un seguit d’actes i accions que mostren la vitalitat d’una societat que volia arribar a la democràcia per la via de la participació col·lectiva, i que aquestes fotografies ens poden ajudar a comprendre millor.

Com a complement, l’exposició compta amb fotografies pròpies de la ciutat de Tarragona durant el període de 1975 i 1979. Restarà oberta al públic fins al 31 de juliol

Segells de reconeixement d'administració oberta