Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2013 Una visió retrospectiva de La Tabacalera

Una visió retrospectiva de La Tabacalera

Una visió retrospectiva de La Tabacalera

Una exposició i un reportatge ens permetran apreciar l'evolució regsitrada durant els anys que la fàbrica va estar en funcionament, i apropar-nos als seus protagonistes principals, els treballadors
Una visió retrospectiva de La Tabacalera Vista general de la fàbrica de tabacs de Tarragona. La Tabacalera
17/10/2013

Aquest 2013 fa 90 anys de la col·locació de la primera pedra de la fàbrica de tabacs de Tarragona. Per commemorar l’efemèride i homenatjar el que va significar la implantació de la fàbrica a la ciutat de Tarragona, el Servei d’Arxiu i Documentació ha organitzat una exposició amb el nom “La Fàbrica de Tabacs de Tarragona: la Tabacalera. 90 anys de la col·locació de la primera pedra (1923-2013)”.

L’acte inaugural de l’exposició tindrà lloc el proper 23 d’octubre, a les 19h, a les dependències de L’Arxiu. Durant el transcurs de l’acte es projectarà, als jardins de l’Espai Tabacalera, el reportatge “La Tabacalera” produït conjuntament amb TAC12 i amb la col·laboració de l’Associació d’Amics de la Tabacalera. El reportatge és un recull de testimonis de persones vinculades directa i indirectament a la fàbrica, combinat amb imatges actuals i d’arxiu que permeten endinsar-nos una mica més en la vida d’una de les fàbriques més importants de la ciutat.

Imatges del dia de la inauguració:

Segells de reconeixement d'administració oberta