Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2014 Demà se celebra el Dia Internacional dels Arxius amb diverses activitats sobre La Tabacalera

Demà se celebra el Dia Internacional dels Arxius amb diverses activitats sobre La Tabacalera

Demà se celebra el Dia Internacional dels Arxius amb diverses activitats sobre La Tabacalera

06/06/2014

Amb motiu del Dia Internacional dels Arxius, demà dissabte 7 de juny a partir de les 11 h a la sala d’actes de L’Arxiu, M2 de l’Espai Tabacalera, es farà la darrera visita guiada a l’exposició "La fàbrica de Tabacs de Tarragona: la Tabacalera", que inclou la projecció de l’audiovisual La Tabacalera. Aquesta visita posa punt i final a l’exposició que commemorava els 90 anys de la col·locació de la primera pedra de la fàbrica, l’any 1923. Des de l’octubre de l’any passat, més de 1.300 persones han visitat l’exposició, bé en visites guiades o individualment.

A les 13 h, tindrà lloc l’acte de lliurament de plaques de reconeixement a dues de les primeres treballadores, organitzat per l’Associació d’Amics de la Tabacalera. Durant el transcurs de l’acte es projectarà l’audiovisual Dones de Tabacalera. Un temps i un espai per la memòria, presentat per Anna Guasch. Un documental amb entrevistes a més de trenta treballadores.

Segells de reconeixement d'administració oberta