Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2014 Demà s'inaugura l'exposició "Ramon Segú Chinchilla: els anys 70 a Tarragona"

Demà s'inaugura l'exposició "Ramon Segú Chinchilla: els anys 70 a Tarragona"

Demà s'inaugura l'exposició "Ramon Segú Chinchilla: els anys 70 a Tarragona"

Demà s'inaugura l'exposició "Ramon Segú Chinchilla: els anys 70 a Tarragona" Platja del Miracle a inicis dels anys seixanta. Foto; Chichilla. Centre d'Imatges de Tarragona / L'Arxiu
28/10/2014

L’exposició "Ramon Segú Chinchilla: els anys 70 a Tarragona", mostra una selecció d’imatges captades per aquest fotògraf professional, així com tota una sèrie de càmeres, material fotogràfic i documents relacionats amb el seu ofici de fotoperiodista que va exercí durant més de 30 anys, s’inaugurarà aquest dimecres 29 d’octubre a les 19h a l’Arxiu, M2, Espai Tabacalera, dins el marc del Festival de fotografia SCAN.

El mes de novembre de 2013, es va signar el conveni de cessió del fons fotogràfic Chinchilla entre l’Ajuntament i Ramon Segú Chinchilla, mitjançant el qual es disposava que aquest fons es conservaria i gestionaria l’Arxiu. Ara, mentre continua el programa de treball per classificar i descriure prop d’un milió d’imatges del fons fotogràfic Chinchilla, s’han organitzat dues activitats de difusió per donar a conèixer el fons, el concurs de fotografia Chinchilla: L’espai i el temps i l’exposició Ramon Segú Chinchilla: els anys 70 a Tarragona. Activitats que es desenvoluparan en el marc i la col·laboració del Festival Internacional de Fotografia SCAN.

Aquesta exposició serà l’inici d’un cicle titulat El llegat del fotògrafs de Tarragona, que produïdes per l’Arxiu, en el marc del Festival Internacional de Fotografia SCAN Tarragona, tindrà com a objectiu donar a conèixer l’obra rebuda dels fotògrafs tarragonins que ja forma part del patrimoni fotogràfic de la ciutat.

La mostra estarà oberta fins el 30 d’abril del 2015. Durant l’acte d’inauguració es projectarà un audiovisual sobre Ramon Segú i el fons fotogràfic Chinchilla.

Segells de reconeixement d'administració oberta