Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2014 Ja es pot accedir al catàleg de la documentació del Fons Municipal de l’Ajuntament de Tarragona dels segles XII – XVIII.

Ja es pot accedir al catàleg de la documentació del Fons Municipal de l’Ajuntament de Tarragona dels segles XII – XVIII.

Ja es pot accedir al catàleg de la documentació del Fons Municipal de l’Ajuntament de Tarragona dels segles XII – XVIII.

Es publica al web el catàleg de la documentació del fons Municipal (1149-1799)
29/07/2014

Després del trasllat des de l’Arxiu Històric de Tarragona i de la instal·lació en els dipòsits documentals de L’Arxiu, ara publiquem al web el catàleg de la documentació del fons Municipal (1149 – 1799) que permet accedir a la consulta íntegra del fons municipal des del segle XII al XVIII.

Aquest catàleg és fruit del treball d’integrar la descripció de la documentació realitzada per l’Arxiu Històric de Tarragona amb la descripció de la documentació anterior al segle XIX que ja es conservava a L’Arxiu.

Tot plegat, el catàleg descriu 685 pergamins, 286 volums enquadernats en pergamí dels llibres d’Acords Municipals, 257 unitats corresponents a les sèries d’Hisenda i 57 unitats d’instal·lació de documents en paper classificats en les diferents sèries del catàleg.

Accés al catàleg del Fons Municipal de l'Ajuntament de Tarragona (s. XII-XVIII)

Segells de reconeixement d'administració oberta