Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2020 El Servei d'Arxiu Municipal se suma al projecte #Arxivemlacovid19 i demana la col·laboració ciutadana

El Servei d'Arxiu Municipal se suma al projecte #Arxivemlacovid19 i demana la col·laboració ciutadana

El Servei d'Arxiu Municipal se suma al projecte #Arxivemlacovid19 i demana la col·laboració ciutadana

Es recopilaran imatges i vídeos relacionats amb el confinament a casa, les activitats als balcons o l'aspecte dels carrers
03/06/2020

El Centre d’Imatges de Tarragona / l’Arxiu s’ha sumat a la iniciativa impulsada per l’Associació d’Arxivers-Gestors Documentals de Catalunya per tal de recopilar fotografies i vídeos relacionats amb el dia a dia de convivència amb la COVID-19. El projecte pretén documentar i publicar evidències documentals sobre els efectes socials de la COVID-19 de tot Catalunya. Tarragona s’hi suma i demana la col·laboració de tothom que estigui interessant, cedint al Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu els testimonis més rellevants de la seves experiències davant la situació que estem vivint i com la ciutat ha fet front a aquesta pandèmia. Aquest material, un cop revisat i classificat, es conservarà permanentment i quedarà recollit a la col·lecció “Arxivem la COVID-19 a Tarragona”.

Es recopilaran principalment fotografies i vídeos relacionats amb el confinament a casa, les activitats als balcons, l’aspecte dels carrers, les diferents xarxes i experiències solidàries que han sorgit com per exemple la fabricació i ús de materials de protecció, repartiment d’aliments, etc. I també totes aquelles mostres de solidaritat amb els diferents serveis essencials i no essencials i com aquests han desenvolupat la seva activitat laboral.

Per participar-hi només cal omplir un formulari i enviar les imatges. En el formulari caldrà contextualitzar bé la imatge, per tal que es pugui classificar i publicar el material. L’àmbit territorial dels documents ha de ser Tarragona i els seus barris, és a dir, el terme municipal de Tarragona, i han de ser de producció pròpia.

En enviar les imatges, els usuaris donen el consentiment al Centre d’Imatges de Tarragona / L’Arxiu de l’Ajuntament de Tarragona per al tractament de les dades de caràcter personal recollides en el formulari i es cedeixen els drets necessaris per a la publicació i tractament de les imatges.

Per a més informació i enviament d'imatges: Arxivem la COVID-19.

Segells de reconeixement d'administració oberta