Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2021 La plaça de la Font acull el rodatge del documental '90 anys de la Segona República a Tarragona'

La plaça de la Font acull el rodatge del documental '90 anys de la Segona República a Tarragona'

La plaça de la Font acull el rodatge del documental '90 anys de la Segona República a Tarragona'

La producció de TAC12 compta amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona i s’estrenarà a l’abril durant les jornades de memòria històrica
La plaça de la Font acull el rodatge del documental '90 anys de la Segona República a Tarragona' Imatge del rodatge del documental '90 anys de la Segona República a Tarragona'. Foto: Txell Roig - Tarragona Film Office.
13/03/2021

Aquest dissabte al matí la plaça de la Font ha estat escenari del rodatge d’algunes escenes del documental de TAC12 90 anys de la Segona República a Tarragona, que s’estrenarà al mes d’abril en el marc de la programació de memòria històrica 14 d’abril. 90 anys de la II República a Tarragona, que impulsa l’Ajuntament de Tarragona.

El documental és una producció de S.Morris Productions per a TAC12 que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona a través de la Comissió de Programes de Memòria i de la Tarragona Film Office, l’oficina d’atenció als rodatges del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta