Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2021 La preestrena del llargmetratge 'L'espill', de Mario Pons, s'ajorna al 22 d'octubre

La preestrena del llargmetratge 'L'espill', de Mario Pons, s'ajorna al 22 d'octubre

La preestrena del llargmetratge 'L'espill', de Mario Pons, s'ajorna al 22 d'octubre

L'esdeveniment estava previst per a aquest divendres 1 d'octubre dins dels actes commemoratius dels 90 anys de la Segona República
30/09/2021

La preestrena del llargmetratge L'espill, de Mario Pons, prevista per a aquest divendres 1 d'octubre, s'ajorna al divendres 22 d'octubre a les 19 h, al mateix lloc previst inicialment, l'Antiga Audiència. L'espill és una comèdia romàntica basada en el drama de l’exili d’Hilaire Arasa.

L'acte s'emmarca en la programació 14 d’abril de 1931: 90 anys de la Segona República, impulsada per la Comissió de Programes de Memòria de l’Ajuntament amb la col·laboració de diferents entitats i institucions culturals de la ciutat. El programa, que vol ajudar a conèixer què van significar la Segona República, la Guerra Civil i el franquisme a la ciutat, es va iniciar el passat 8 d’abril i s’allargarà fins al 15 de desembre, amb un total de 30 activitats entre conferències, presentacions de llibres, tallers, exposicions, visites guiades o arts escèniques, entre d’altres.

L'entrada a l'esdeveniment és gratuïta (amb aforament limitat). Durant la projecció, se seguiran les mesures de seguretat i higiene vigents en el moment de realitzar-se l'acte.

Segells de reconeixement d'administració oberta