Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2023 1a Residència SCAN de Creació i Investigació al Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) / L’Arxiu

1a Residència SCAN de Creació i Investigació al Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) / L’Arxiu

1a Residència SCAN de Creació i Investigació al Centre d’Imatges de Tarragona (CIT) / L’Arxiu

Dels tretze projectes presentats es realitzaran un total de dues residències
10/08/2023

El passat 21 de juliol es va reunir el jurat de la 1a Residència SCAN de Creació i Investigació al Centre d'Imatges de Tarragona (CIT) / L'Arxiu per seleccionar, d'entre les tretze propostes presentades, els dos projectes guanyadors que desenvoluparan un projecte artístic o d'investigació a partir del fons fotogràfic i audiovisual dipositat en el CIT / L'Arxiu.

Els guanyadors, que s'han fet públics aquest dilluns 7 d'agost, són Cris Bartual i Jorge Alamar amb la proposta "1984", i Tatiana Donoso, amb el projecte "Per tornar només tinc la tendresa". La presentació dels treballs es farà en el marc de la desena edició del festival SCAN que aquest any se celebrarà del 13 d'octubre del 2023 al 15 de gener de 2024.

Aquesta convocatòria neix amb la voluntat d'obrir les portes del fons fotogràfic i audiovisual a artistes, curadors i investigadors, amb la idea d'incentivar la creació de projectes artístics o d'investigació, a través de l'estada d'una setmana al Centre d'Imatges de Tarragona / L'Arxiu, i presentar-ne una conclusió o formalització en públic.

El jurat estava integrat per Jesús Vilamajó (director artístic d'SCAN), Manel Margalef Arce (Cap del Museu d'Art Modern de Tarragona - MAMT), Frederic Montornés, comissari independent i Joaquim Nolla Aguilà (cap de l'Arxiu Administratiu i Gestió Documental). Així mateix, també hi va assistir Jordi Abelló (coordinador de l'SCAN).

Segells de reconeixement d'administració oberta