Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2023 Cançons contra l’oblit, aquest dissabte a la Taverna Republicana

Cançons contra l’oblit, aquest dissabte a la Taverna Republicana

Cançons contra l’oblit, aquest dissabte a la Taverna Republicana

El concert temàtic està organitzat per l'Associació de Músics de Tarragona amb la col·laboració de l'Ajuntament
28/04/2023

En el marc del Programa de Memòria Democràtica de Tarragona i la cinquena edició de la Taverna Republicana que acull la Capsa de Música, demà dissabte 29 d'abril a les 19 h se celebrarà un concert temàtic organitzat per l'Associació de Músics de Tarragona amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona i de la Federación Española de Municipios y Provincias.

El concert comptarà amb la participació de sis formacions diferents, amb sons que van des del folk acústic a l'electrònica passant pel pop-rock, però amb el període republicà com a nexe comú. Connexions Duet, DäH!, Ombracle i Frank O'Lee Sons i 2UT interpretaran cançons d'artistes tan diversos com Vangelis, Fela Kuti, Creedence Clearwater Revival i Midnight Oil. També hi haurà espai per a temes relacionats amb la Guerra Civil Espanyola extrets del repertori de Chicho Sánchez Ferlosio i dels gal·lesos Manic Street Preachers.

La cinquena edició de la Taverna Republicana es tancarà amb l'aMt Combo que recupera dues cançons compostes durant l'internament a Mauthausen del deportat tarragoní Ricard Garriga. Aquesta recuperació és fruit d'una proposta feta des de l'Arxiu Històric de la Ciutat de Tarragona emmarcada en l'homenatge que es va fer l'any passat als tarragonins deportats als camps de concentració i d'extermini nazis amb el programa de Memòria Democràtica de Tarragona.

La reserva d'entrades anticipades es pot fer al web de la Capsa de Música.

Segells de reconeixement d'administració oberta