Esteu aquí: Inici Patrimoni Arxiu municipal Notícies Notícies 2023 S'obre al públic el refugi antiaeri del Museu Bíblic de Tarragona

S'obre al públic el refugi antiaeri del Museu Bíblic de Tarragona

S'obre al públic el refugi antiaeri del Museu Bíblic de Tarragona

Els treballs, que han comptat amb una subvenció de 18.000 euros de l’Ajuntament de Tarragona, s’han inaugurat avui
01/04/2023

Aquest dissabte s’han inaugurat els treballs d’adequació del segon nivell del refugi antiaeri del Museu Bíblic de la ciutat, uns treballs que han comptat amb una subvenció de 18.000 euros per part de l’Ajuntament de Tarragona i que permetran l’accés del públic a aquest espai històric. L’actuació ha inclòs la consolidació, la il·luminació i la senyalística d’aquest segon nivell que fins ara no es podia visitar.  

L’acte d’inauguració ha comptat amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, qui ha manifestat que l’obertura d’aquest espai històric “té un gran valor pedagògic, ja que permetrà apropar la història de la ciutat a la ciutadania i sobretot als joves a través de visites escolars”. “Gràcies a aquests treballs d’adequació, aquest refugi antiaeri ara té un accés directe des de l’espai públic, a la Part Alta de la ciutat, obrint-se així a tota la ciutadania”, ha afegit. 

A l’acte també han assistit, entre altres, el director del Museu Bíblic, Andreu Muñoz; l’Arquebisbe Metropolità de Tarragona, Joan Planellas; el president del Col·legi d'Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d'Edificació de Tarragona; i director del servei d'Arxiu i Documentació de l'Ajuntament de Tarragona i coordinador del programa de Memòria Democràtica, Jordi Piqué.   

Segells de reconeixement d'administració oberta