Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2016 CÒDOL Educació ofereix visites teatralitzades a la Casa Canals

CÒDOL Educació ofereix visites teatralitzades a la Casa Canals

CÒDOL Educació ofereix visites teatralitzades a la Casa Canals

Les visites tindran lloc els dissabtes i el recorregut acabarà amb una degustació de Vermut Miró.
CÒDOL Educació ofereix visites teatralitzades a la Casa Canals Casa Canals. | FOTO: Manel R. Granell
29/07/2016

 

A partir de demà dissabte 30 de juliol l’empresa CÒDOL Educació, amb la col·laboració del Museu d’Història de Tarragona, oferirà un vermut cultural a la Casa Canals. L’activitat consisteix a realitzar una visita teatralitzada a l’espai que acabarà amb la degustació d’un vermut Miró. Les visites es realitzaran els dissabtes a les 18.30 h i tenen una durada d’una hora i un preu de 10 €. Per poder assistir-hi, cal reservar prèviament els tiquets per internet a través del web de CÒDOL Educació.

Adquirida per la família Canals a principis del segle XIX, l’any 1802 acollí el rei Carles IV i la seva esposa Maria Lluïsa quan van visitar la ciutat per inaugurar el port. L’època de major esplendor, però, va arribar a partir de 1852 amb el casament de Joaquim Canals i Maria Antònia de Castellarnau que li van donar l’aspecte actual. La casa, sense gaires modificacions, va romandre en mans de la família fins l’any 1996 quan va ser adquirida per la Generalitat de Catalunya, que va cedir-ne la gestió a l’Ajuntament de Tarragona l’any 2006.

CÒDOL Educació, amb una àmplia experiència en el món de la didàctica i els museus, es dedica des de fa més de vint anys a crear experiències perquè el públic de totes les edats pugui apropar-se al patrimoni i gaudir-ne a través de propostes amenes i divertides fruit d’un rigorós treball didàctic i de documentació i estudi.

 

Segells de reconeixement d’administració oberta