Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2018 La nova peça del mes de «Quan els objectes parlen»: una escrivania en forma de vagó de tramvia

La nova peça del mes de «Quan els objectes parlen»: una escrivania en forma de vagó de tramvia

La nova peça del mes de «Quan els objectes parlen»: una escrivania en forma de vagó de tramvia

Es presentarà dimecres, 7 de novembre, a les 6 de la tarda a la Casa Castellarnau
La nova peça del mes de «Quan els objectes parlen»: una escrivania en forma de vagó de tramvia Fotografia de la peça del mes de novembre
05/11/2018

La proposta divulgativa del Museu d’Història «Quan els objectes parlen» presenta una nova peça del mes per aquest novembre. Es tracta d’una escrivania en forma de vagó de tramvia. La peça estarà exposada al públic al pati de la Casa Castellarnau i, com cada primer dimecres de mes, dimecres, dia 7, a les 6 de la tarda un tècnic de Patrimoni Històric en farà la presentació pública on posarà en context la peça, el seu moment històric, la seva troballa, significat i totes aquelles característiques que posen en relleu el seu valor històric.

L’escrivania amb forma de vagó de tramvia compta amb un tinter i una polvorera sota la coberta. La peça, realitzada als tallers de Ramon Garcia de Tarragona, va ser un regal d’uns socis del Círculo de Tarragona al senyor Cayetano Janini, promotor del primer tramvia de Tarragona.

El Museu d’Història impulsa aquesta iniciativa per donar a conèixer el patrimoni, «Quan els objectes parlen: la peça del mes». Mensualment, al pati de la Casa Castellarnau s’exposa un objecte de la col·lecció municipal en una vitrina, juntament amb un cartell que explica la seva singularitat, i que és visible des del carrer.

Segells de reconeixement d’administració oberta