Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona realitza un conjunt d'intervencions al tram de la Muralla de l'Antic Escorxador

L'Ajuntament de Tarragona realitza un conjunt d'intervencions al tram de la Muralla de l'Antic Escorxador

L'Ajuntament de Tarragona realitza un conjunt d'intervencions al tram de la Muralla de l'Antic Escorxador

S’hi han realitzat treballs de neteja i acondicionament i s’hi ha intal·lat una barana de seguretat
L'Ajuntament de Tarragona realitza un conjunt d'intervencions al tram de la Muralla de l'Antic Escorxador Foto: David Oliete
23/12/2020

En els darrers dies l’Ajuntament de Tarragona ha dut a terme un seguit d’actuacions de manteniment al voltant del tram de la Muralla que toca a l’Antic Escorxador (actual edifici del rectorat de la URV). En concret, s’han realitzat treballs de neteja i acondicionament i s’hi ha instal·lat una barana de seguretat, responent així a les demandes d’assegurar aquest punt del monument, molt exposat al pas dels vianants i amb un desnivell important.

En aquest sentit, el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, s’ha mostrat satisfet amb la intervenció. “Continuem invertint en seguretat i manteniment del nostre patrimoni”, ha declarat, i ha volgut agrair expressament a la consellera Elvira Vidal “el seu compromís amb la seguretat i l’accessibilitat del patrimoni”.

Aquestes tasques són una iniciativa de la Brigada Municipal, seguint instruccions del conseller de Territori, Xavi Puig, i l’empresa Agrotàrraco ha estat l’encarregada de desbrossar i eliminar la vegetació invasiva d’aquest entorn per dignificar l’espai. La intervenció forma part d’un projecte global d’acondicionament i manteniment de la Muralla romana i el seu entorn.

Segells de reconeixement d'administració oberta