Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2020 S’ajorna la reobertura dels recintes del conjunt arqueològic de Tàrraco

S’ajorna la reobertura dels recintes del conjunt arqueològic de Tàrraco

S’ajorna la reobertura dels recintes del conjunt arqueològic de Tàrraco

Comunicat de la Conselleria de Patrimoni
S’ajorna la reobertura dels recintes del conjunt arqueològic de Tàrraco Interior del Fòrum de la Colònia. Foto: Alberich Fotògrafs.
18/05/2020

Reproduïm el comunicat de la Conselleria de Patrimoni:

"La Conselleria de Patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona ha decidit no obrir els tres recintes històrics que havia anunciat per avui: l'Amfiteatre, el Fòrum de la Colònia i el Passeig Arqueològic, perquè malgrat es puguin obrir els museus, els monuments no es poden obrir fins a una fase posterior.

La normativa ens sembla incongruent perquè permet obrir espais tancats amb menor ventilació i no espais molt més amplis en els quals és molt fàcil garantir la distància social.

Malgrat que la nostra intenció era obrir-los només com espais de passeig, gratuïts i sense els serveis culturals associats, no volem alimentar cap polèmica al respecte i els mantindrem tancats fins a una fase posterior que, tenint en compte els canvis continus al BOE, esperarem a veure en quin moment podrem obrir-los.”

Segells de reconeixement d’administració oberta