Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2021 El Museu d'Història i el Centre d'Art participen en la Nit dels Museus

El Museu d'Història i el Centre d'Art participen en la Nit dels Museus

El Museu d'Història i el Centre d'Art participen en la Nit dels Museus

Aquest dissabte i el dimarts 18 vinent hi haurà portes obertes als espais patrimonials, els monuments oberts seran l'Amfiteatre, Fòrum de la Colònia, Passeig Arqueològic, Pretori, Circ Romà, Casa Castellarnau i Casa Canals.
El Museu d'Història i el Centre d'Art participen en la Nit dels Museus Fotografia: Cartell activitat Viatge a l'Olimp
14/05/2021

L'Ajuntament de Tarragona participa, un any més, a la celebració del Dia Internacional dels Museus, junt amb la resta de museus i institucions culturals de la ciutat. I ho fa amb dues propostes ben diferents en espais patrimonials, així com amb les portes obertes dels principals monuments de la ciutat, els dies demà dissabte 15 i el dimarts 18 de maig.  Els monuments oberts seran la part visitable de l'Amfiteatre, Fòrum de la Colònia, Passeig Arqueològic, Pretori, Circ Romà, Casa Castellarnau i Casa Canals.

La primera proposta s’oferirà des del Museu d’Història de Tarragona i farem un Viatge a l’Olimpcontemplant les obres pictòriques d'una de les sales de la Casa Castellarnau. L'artista i tècnic municipal, Jordi Abelló, ens explicarà el sostre d’una manera diferent, sense paraules, sensorialment, a través d’un vídeo creat expressament. Un viatge a l’Olimp, als seus déus i als seus sons i que acabarà amb una revelació sorprenent d’aquesta obra mestra de Tarragona. Aquest passeig sensorial es podrà fer dos dies, el dissabte 15 i el dimarts 18 de maig, durant tota la tarda.  

La segona proposta té lloc a la Casa Canals, seu del Centre d’Art Tarragona, amb la visita comentada d’Eudald Camps, comissari de l’exposició SOS, Save Our Souls d’Aureli Ruiz, el mateix dissabte 15 en tres sessions a la tarda. L’exposició també es podrà visitar lliurement amb motiu del Dia i Nit dels Museus i està oberta fins al 30 de maig.  

Segells de reconeixement d’administració oberta