Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2021 Els museus de la ciutat proposen el nou enigma 'La desaparició d'Irina Musayeva'

Els museus de la ciutat proposen el nou enigma 'La desaparició d'Irina Musayeva'

Els museus de la ciutat proposen el nou enigma 'La desaparició d'Irina Musayeva'

Cinc centres culturals participen a una nova edició de ‘Misteri als Museus’ en el marc de les Jornades Europees de Patrimoni
05/10/2021

L’Ajuntament de Tarragona, a través del Museu d’Història, participa conjuntament amb quatre museus més de la ciutat —el Museu d’Art Modern, el Museu Nacional Arqueològic, el Museu del Port i el Caixaforum— a una nova edició de la iniciativa Misteri als Museus. Aquesta proposta s’emmarca dins les Jornades Europees del Patrimoni 2021 i es desenvoluparà del 9 al 17 d’octubre.  

Misteri als Museus permet al visitant interactuar amb les col·leccions o exposicions dels diferents museus i centres culturals, oferint una activitat sorprenent, participativa i lúdica; amb l’objectiu d’atraure al major i divers nombre de públic possible. 

L’enigma d’enguany, que s’ha de descobrir en grups formats i inscrits prèviament, se centra en La desaparició d’Irina Musayevauna col·leccionista russa que era de visita a Tarragona i misteriosament desapareix. Tot i que les investigacions policials apunten a un segrest, els participants hauran de desxifrar què ha passat realment i descobrir-ho en l’acte final, previst pel diumenge 17 d’octubre a les 12 h a l’esplanada del Museu del Port de Tarragona.  

Amb motiu de les Jornades Europees de Patrimoni, els Museus de la ciutat faran jornades de portes obertes els dies 8, 9 i 10 d'octubre, coincidint també amb el Misteri.  

Per a més informació i inscripcions consulteu el web d'Auriga Serveis Culturals  

Segells de reconeixement d'administració oberta