Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2021 Surt a concurs l'estudi per a la rehabilitació de la graderia de l'Amfiteatre

Surt a concurs l'estudi per a la rehabilitació de la graderia de l'Amfiteatre

Surt a concurs l'estudi per a la rehabilitació de la graderia de l'Amfiteatre

L’encàrrec consisteix en la elaboració d'un informe que proposi solucions encaminades a l'aprofitament públic de les grades.
Surt a concurs l'estudi per a la rehabilitació de la graderia de l'Amfiteatre Foto: Isaias Mena - Ajuntament de Tarragona
23/11/2021

Aquest matí s’ha publicat la licitació per a l’elaboració d’un informe tècnic per tal de avaluar las possibles actuacions per a rehabilitar la graderia reconstruïda de l’Amfiteatre romà de Tarragona. 

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha volgut destacar que “impulsem aquest estudi per tal de buscar solucions tècniques que ens permetin recuperar les grades de l'amfiteatre romà de la nostra ciutat. És important que aquesta part del monument sigui segura i accessible, per tant és una prioritat trobar una solució per a les patologies existents". 

Així, a partir de l'estudi dels antecedents constructius, de l'examen de la situació actual, de l'anàlisi de les patologies, així com del grau d'afectació parcial i general de les estructures; l’encàrrec consisteix en la elaboració d'un informe que proposi solucions encaminades a l'aprofitament públic de les grades, valorant-ne la seva viabilitat tant tècnica com econòmica, tenint també present el la conservació del patrimoni com a eix prioritari. 

El pressupost de la licitació es de 15.911,50€ IVA inclòs i la durada del contracte seria de dos mesos. Les propostes es poden presentar fins al 10 de desembre d’enguany i l’equip ha de ser interdisciplinar d’experts en la matèria.  

El conseller Pinedo ha volgut destacar que “aquesta es una actuació que s’emmarca en els treballs de conservació i rehabilitació de l’Amfiteatre i que té com a objectiu tornar a obrir aquesta part tan important del monument”.  

Tota la informació al perfil del contractant  

Segells de reconeixement d'administració oberta