Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2021 Tarragona celebra el 18 de setembre La Nit del Patrimoni

Tarragona celebra el 18 de setembre La Nit del Patrimoni

Tarragona celebra el 18 de setembre La Nit del Patrimoni

La companyia Marea Danza ofereix un espectacle al Seminari i els recintes patrimonials tindran entrada gratuïta fins a les 23 h
14/09/2021

Les 15 ciutats inscrites en la Llista de Patrimoni Mundial de la UNESCO celebren de forma simultània el dissabte 18 de setembre la gran festa de la cultura, que inclou la quarta edició del Festival de Dansa Escena Patrimoni, l'obertura de monuments oberts en horaris extraordinaris i múltiples activitats artístiques.

A Tarragona, els recintes històrics següents seran d’accés gratuït i estaran oberts extraordinàriament fins a les 23 h:

  • Pretori i Circ Romà.
  • Passeig Arqueològic i Muralles.
  • Amfiteatre Romà.
  • Fòrum de la Colònia.

La companyia valenciana Marea Danza oferirà el seu espectacle Roda al Claustre del Seminari. Amb Roda, aquesta companyia valenciana recupera el folklore valencià i l’acosta a la creació contemporània. Durant vint minuts, les ballarines Elena Marava, Irene de la Rosa, Maria José Mora, Paula Sebastián i Yolanda López ens atansen a la terra, als elements primaris que ens dona i ens permeten gaudir i crear una nova vida. Una proposta de dansa contemporània amb música d’arrel interpretada en directe per Andrés Belmonte (vents), Alex Cesarini (baix), Alex Guitart (cordes), Elma Sambeat (veu).

La representació es podrà veure a les 18.30 h i a les 20 h al Seminari, i és d’accés gratuït amb invitació prèvia (entrades.tarragona.cat). També es podrà seguir en streaming al web del cicle. La Nit del Patrimoni 2021 està organitzada pel Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i l’Ajuntament de Tarragona i patrocinada pel Ministerio de Cultura y Deporte i el Ministerior de Asuntos Exteriores i el suport del Centro de Patrimonio Mundial de la Unesco.

Segells de reconeixement d'administració oberta