Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2022 El Museu d'Història i el Mèdol se sumen un any més al 'Misteri als Museus'

El Museu d'Història i el Mèdol se sumen un any més al 'Misteri als Museus'

El Museu d'Història i el Mèdol se sumen un any més al 'Misteri als Museus'

Fins al 9 d’octubre, els museus de la ciutat participaran en una activitat que anima a la ciutadania a resoldre un enigma
29/09/2022

En el marc de les Jornades Europees de Patrimoni 2022, els museus de la ciutat tornen a unir-se per l’activitat Misteri als Museus. Aquesta edició organitzada per Auriga Serveis Culturals, compta amb la participació de Museu Nacional Arqueològic, el Museu d’Art Modern, el Museu d’Història, el Museu Bíblic, el Museu Diocesà, el Museu del Port, el Mèdol. Centre d’arts contemporànies i CaixaForum Tarragona.  

L’activitat d’enguany, que se celebrarà del 30 de setembre al 9 d’octubre als diferents equipaments participants, es basa en aconseguir tancar un portal a una civilització extraterrestre que amenaça d'envair Tarragona. Aquest portal, descobert per un equip d’arqueòlegs el 1996, va ser trobat al fons d’un llac subterrani de la ciutat. Finalment, es resoldrà l’enigma el dia 9 a les 12 h al Museu Bíblic Tarraconense. Els tres grups que hagin resolt el misteri més ràpidament seran recompensats amb un premi.  

Les inscripcions es poden fer en grups de sis persones al web d’Auriga. Participar-hi és gratuït i es recomana ser major de 12 anys. Tot i no poder visitar totes les institucions, es pot participar igualment, però sense optar al premi.  

Segells de reconeixement d'administració oberta