Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2022 El Museu d'Història i Mèdol Centre d'Arts Contemporànies participen a la Nit dels Museus

El Museu d'Història i Mèdol Centre d'Arts Contemporànies participen a la Nit dels Museus

El Museu d'Història i Mèdol Centre d'Arts Contemporànies participen a la Nit dels Museus

Casa Castellarnau, el Circ-Pretori i l'espai expositiu de Casa Canals obriran aquest dissabte fins a la mitjanit
13/05/2022

Aquest cap de setmana els museus municipals participen, un any més, a la Nit dels Museus, que engloba vuit centres de la ciutat sota el paraigüa de “Viatge a constel·lació museu”. Mèdol Centre d’Arts Contemporànies i el Museu d’Història obriran les seves portes i proposaran als visitants una activitat emmarcada enguany en el concepte del PODER, per reflexionar sobre el seu significat, a través d'una peça de cada museu, o simplement gaudir d’una visita lliure per l’espai. 

Horaris especials

D’una banda, els monuments de la ciutat obriran amb entrada gratuïta i en l'horari habitual; però Casa Castellarnau, que incorporarà la peça a descobrir per la ruta “Viatge a la constel·lació museu”, obrirà de 17 a 24 h de manera excepcional. El Circ-Pretori també estarà obert fins les 24 h.

Per una altra part, Mèdol participarà amb una performance transmèdia, Cuerpo Transceptor de Citlali Hernández, que qüestiona el paper del cos en l'espai digital i succeirà tant en un lloc web com en l'espai físic de Casa Canals. L'horari d'obertura també serà fins a mitjanit. 

Segells de reconeixement d'administració oberta