Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2022 El Museu d'Història renova el passi tarragoní, una nova oportunitat per viure el patrimoni durant tot l'any

El Museu d'Història renova el passi tarragoní, una nova oportunitat per viure el patrimoni durant tot l'any

El Museu d'Història renova el passi tarragoní, una nova oportunitat per viure el patrimoni durant tot l'any

Té un cost de 6,8€ i permet visitar 13 espais culturals de la ciutat
El Museu d'Història renova el passi tarragoní, una nova oportunitat per viure el patrimoni durant tot l'any Foto: Tjerk van der Meulen.
03/03/2022

Sota el lema Vius a Tarragona? Viu el teu patrimoni tot l’any, el Museu de Història renova el passi tarragoní, incorporant la nova imatge gràfica per tal de donar-li un nou impuls a la promoció del patrimoni històric i fer-ne la difusió més adient perquè arribi a tots els tarragonins i tarragonines que s’hi vulguin sumar.  

Per un preu de 6,8 € durant tot el 2022 les persones empadronades a la ciutat podran entrar als monuments de la ciutat com l’Amfiteatre, Casa Canals, Casa Castellarnau, Circ romà, Fòrum de la Colònia, Fòrum Provincial. Pretori, Muralles. Passeig Arqueològic; així com també a la Catedral, Museu Diocesà i Museu Bíblic, maquetes de Tàrraco, Museu d’Art Modern i Museu del Port. Per a fer-se el passi cal tenir més de 16 anys i estar empadronat a la ciutat.  

El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, apunta la bona direcció de l’impuls d’aquest document “que tot i que ja existia, molt poques persones en feien ús, perquè en la majoria dels casos es desconeixia”. “Recuperem la idea de fer un passi per als tarragonins i tarragonines  amb la intenció d’apropar i fer molt més accessible el nostre patrimoni a tota la ciutadania”. I resumeix “volem que entrar i sortir dels monuments sigui un hàbit, i que els nostres monuments siguin una zona més de passeig de la ciutat”.  

El passi es fa a Casa Castellarnau en horari d’obertura del museu: 

  • De dimarts a divendres: de 9 a 14.30 h.
  • Dissabtes, diumenges i festius: de 9.30 a 14.30 h (es farà la petició i el primer dia laborable s’entregarà el passi).
  • Dilluns: tancat. 
  • El pagament s’ha d’efectuar amb targeta de crèdit. 

Consulteu-ne tots els detalls al web del Museu d'Història.

Segells de reconeixement d'administració oberta