Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2022 Les grades de la plaça dels Sedassos, obertes tot l'estiu

Les grades de la plaça dels Sedassos, obertes tot l'estiu

Les grades de la plaça dels Sedassos, obertes tot l'estiu

Aquesta tardor s'iniciarà un projecte d’adequació de les baranes per a la seva obertura permanent
Les grades de la plaça dels Sedassos, obertes tot l'estiu Foto: Tjerk van der Meulen.
01/07/2022

Aquest divendres al matí han obert als visitants les grades de la plaça dels Sedassos, com un nou espai patrimonial de la ciutat. De manera temporal però continuada durant tot l’estiu, les grades s’obren tres dies a la setmana, divendres, dissabtes i diumenges en horari de matins de 10 a 14 h i amb servei de vigilància; complint així amb l’obligació feta pel Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana.  

Al mateix temps, s’està treballant en una actuació definitiva per tal d’adequar les baranes a la normativa vigent de seguretat, que engegarà a la tardor. El conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha destacat que “tot i que l’obra està acabada des del maig de 2021, després de cinc anys, ara hem aconseguit obrir” i tot i que la solució és temporal “podem dir que és una bona notícia" ja que, segons apunta el regidor "l’estiu es un bon moment per compartir espais a l’aire lliure i museístics per a tothom" i així mateix, "obrim un espai patrimonial més a la ciutat”.  

Segells de reconeixement d'administració oberta