Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2023 Aquest dissabte, jornada de portes obertes al Fòrum de la Colònia

Aquest dissabte, jornada de portes obertes al Fòrum de la Colònia

Aquest dissabte, jornada de portes obertes al Fòrum de la Colònia

L'acció forma part del procés participatiu sobre la rehabilitació d'aquest monument i el seu entorn
10/03/2023

Aquest dissabte, 11 de març, durant tot el matí es podrà visitar el Fòrum de la Colònia en una jornada de portes obertes, que forma part del procés participatiu que ha engegat aquest mes de març i que neix amb la voluntat de tirar endavant el projecte de rehabilitació del monument, finançat amb Fons Next Generation amb un pressupost de 3 M€. 

De 9.30 a 14.30 h tothom qui ho vulgui podrà passejar-se pel Fòrum i així mateix respondre l’enquesta que s’ha posat en marxa al web de Participa, a través d’un codi QR i del suport de persones dinamitzadores. L’enquesta està adreçada a recollir elements de diagnosi sobre l’espai públic que contempla, amb una perspectiva feminista i interseccional. La seva finalitat és conèixer les necessitats i experiències diverses de les persones participants.  

L’enquesta recull informació sobre la percepció de seguretat; d’acessibilitat; de serveis bàsics; de senyalització i orientació, entre d’altres. Així mateix permet opinar sobre la convivència entre mobilitat i circulació i  de joc a l'aire lliure, confort i convivència, enter veïns i visitants.  

En els propers dies també es duran a terme entrevistes amb diferents sectors i passejades exploratòries de diagnosi; en dos perfils diferents. D’una banda una passejada amb perspectiva de gènere, amb dones i persones no binàries que serà el 15 d’abril a les 10 h i de l’altra, una passejada amb perspectiva inclusiva i d’accessibilitat oberta a la ciutadania; així com també amb persones amb capacitats diverses i/o amb mobilitat reduïda que serà el 12 d’abril a les 18.30 h

Digues la teva al procés participatiu sobre el Fòrum de la Colònia al web participa.tarragona.cat. 

Segells de reconeixement d'administració oberta