Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2023 El Museu d'Història de Tarragona estrena 'L'estrany sepulcre egipci'

El Museu d'Història de Tarragona estrena 'L'estrany sepulcre egipci'

El Museu d'Història de Tarragona estrena 'L'estrany sepulcre egipci'

L’activitat, que s’inicia aquest diumenge 29 d’octubre, vol apropar la història i l’arqueologia als infants
24/10/2023

El Museu d’Història de Tarragona (MHT) estrena aquest diumenge 29 d’octubre “L’estrany sepulcre egipci”, una nova activitat destinada a apropar la història i l’arqueologia a infants d’entre 6 i 12 anys.

La història de l’activitat es remunta temps enrere, fins a 1850, a les obres d’ampliació del Port de Tarragona. Durant aquest procés, es va trobar un sarcòfag del qual els participants n’aniran coneixent detalls a partir de pistes segons vagi avançant el joc i també a través de figures il·lustres de Tarragona com l’arqueòleg Bonaventura Hernández de Sanahuja.

L’activitat es durà a terme els diumenges, des del 29 d’octubre fins al 17 de desembre i el dijous 28 de desembre, a les 11 h. El recorregut s’inicia el recorregut davant l’accés del Passeig Arqueològic i tindrà durada d’una hora i mitja.

L’activitat, amb la qual col·labora Auriga Serveis Culturals, és en català i les entrades estan disponibles al web de venda d’entrades de l’Ajuntament de Tarragona.

Segells de reconeixement d'administració oberta