Esteu aquí: Inici Patrimoni Museu d'Història Notícies Notícies 2023 Inicien els treballs de muntatge de la bastida a la Torre del Pretori

Inicien els treballs de muntatge de la bastida a la Torre del Pretori

Inicien els treballs de muntatge de la bastida a la Torre del Pretori

Aquest dissabte es desmuntarà la grua de Ca l’Agapito
Inicien els treballs de muntatge de la bastida a la Torre del Pretori Foto: Manel R. Granell
22/05/2023

Avui dilluns 22 s'han iniciat els treballs de muntatge de les bastides a les façanes nord i oest de la Torre del Pretori. Els treballs d'instal·lació s'allargaran durant tota la setmana i suposen l'inici de l'execució del projecte de recuperació i restauració de les façanes del monument. Aquestes bastides estaran instal·lades durant aproximadament uns nou mesos i, posteriorment, un cop finalitzats els treballs en aquestes dues façanes la tasca continuarà a la façana est, que dona a la plaça del Rei, durant un any aproximadament.

Així mateix, aquest dissabte dia 27 de maig durant tot el dia, es duran a terme els treballs de desmuntatge de la grua, corresponent a les obres de Ca l'Agapito. S'inicia així el tram final d'aquestes obres que culminaran amb la repavimentació d'aquesta zona de la plaça del Pallol, annexa a l'entrada a la volta romana on es projecta el videomapatge de Tarraco.

AFECTACIÓ AL TRÀNSIT I VISITES AL VIDEOMAPATGE

Per a aquesta intervenció està previst un dispositiu especial de circulació de vehicles, degudament senyalitzat, així com restriccions del pas de vianants, per motius de seguretat, també amb prèvia senyalització.

Pel que fa al trànsit, doncs, es produiran talls puntuals de circulació, establerts pels encarregats de l'obra, i així mateix s'informarà els vehicles de la vigència de la restricció i els passos alternatius als diferents punts de la Part Alta. 

Les visites al videomapatge de la Volta del Pallol romandran tancades des del divendres 26 de maig i fins al 16 de juny, amb motiu tant del desmuntatge de la grua, així com dels treballs de pavimentació final.

Segells de reconeixement d'administració oberta