Esteu aquí: Inici Serveis a la Persona Notícies L’IMSST convoca el IV Concurs de Relat, Poesia i Dibuix de Sant Jordi

L’IMSST convoca el IV Concurs de Relat, Poesia i Dibuix de Sant Jordi

L’IMSST convoca el IV Concurs de Relat, Poesia i Dibuix de Sant Jordi

Les propostes es poden presentar fins al 12 d'abril
04/04/2024

En el marc de la celebració de Sant Jordi, l’Institut Municipal de Serveis Socials (IMSST) organitza per quart any consecutiu el Concurs de Relat, Poesia i Dibuix.  

Les temàtiques dels relats i de les poesies d’enguany, que han d’estar relacionades amb l’àmbit de Serveis Socials, són “Un Sant Jordi diferent” i “Històries de Tarragona”. També es poden presentar dibuixos amb els temes “Sant Jordi a la lluna” i “Un Sant Jordi creatiu”.

La quarta edició d’aquest concurs va adreçada als infants, els joves i els adults, de 3 a 99 anys, que estiguin empadronats a la ciutat de Tarragona i que col·laborin, participin o siguin atesos en algun dels equips o serveis de l’IMSST. El personal de Serveis Socials i els seus familiars també hi podrà participar. Els menors de divuit anys hauran d’adjuntar l’autorització i la fotocòpia del DNI de les persones tutores. 

Els treballs es poden entregar fins al 12 d’abril a la recepción de les diferents dependències de l’IMSST, ja sigui de la Zona Nord, del Centre o de Ponent, juntament amb la inscripció omplerta que figura a les bases.  Hi haurà premis per categoria (dibuix, relat i poesia), que s’entregaran en un acte públic emmarcat dins dels actes de Sant Jordi el dia 24 d’abril a les 18 h a la Plaça Prim número 6 de la ciutat de Tarragona.  

Més informació i bases del concurs clicant sobre aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta