Esteu aquí: Inici Tarragona Impulsa Formació Cursos de formació

Cursos de formació

Actualment les dates d'aquets cursos no són definitives a causa de les mesures de seguretat del COVID-19

Els cursos que s'ofereixen actualment són els següents:

*Aquestes accions formatives estan dins les accions de formació d'oferta en àrees prioritàries 2021/2022 subvencionades pel Servei d'Ocupació de Catalunya.

**Aquesta acció està subvencionada pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris.

*** Aquestes actuacions estan impulsades i subvencionades pel Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya i finançada pel Fons Social Europeu com a part de la resposta de la Unió Europea a la pandèmia de COVID-19

Incripcions a cursos amb els processos de selecció oberts

El programa Treball als Barris també ofereix quatre accions formatives amb posterior contractació. Una vegada superada la formació amb qualificació d'apte aquest tipus d'acció proporciona una contactació de 6 mesos.

La selecció d'aquests alumnes és fa des del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC), les persones interessades han d'estar inscrites al SOC con a demandants d'ocupació no ocupats (DONO), han d'estar empadronades al barri de Campclar o Part Alta de Tarragona i cumplir els requisits que s'estableixen.

Especialitats formatives:

  1. Rehabilitació i manteniment d'espais 
  2. Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals
  3. Auxiliar de subaltern en instal·lacions municipals 
  4. Activitats auxiliars de jardineria

Aquestes accions estan subvencionades pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social: Projecte Treball als Barris.

Més informació d'altres activitats formatives

Segells de reconeixement d'administració oberta