Esteu aquí: Inici App ProgramacioFolder

ProgramacioFolder

Programacio Amfiteatrvm
A l'agost, ofereix als visitants activitats de reconstrucció històrica a l'Amfiteatre romà de Tarragona.
Programacio Biblioteca de Torreforta
La Biblioteca de Torreforta ofereix un ampli ventall d'activitats, com ara sessions de contacontes, clubs de lectura i concursos.
Programacio Biblioteca Pública
Biblioteca del Departament de Cultura de la Generalitat que ofereix formació, clubs de lectura, activitats familiars, rutes...
Programacio Biennal de Castells
Programació permanent que gira al voltant del Concurs de Castells, actuació de les millors colles que té lloc cada 2 anys.
Programacio Bouquet Festival
Del 5 de juliol al 30 d'agost de 2019. Un festival que uneix patrimoni-música- vermut i gastronomia i que aquest any arriba a la setena edició.
Programacio Centres Cívics
Programació de tallers i cursos per a joves i adults des de la tardor fins a l'estiu en 6 centres diferents. També compten amb ludoteques per als més petits.
Programacio Centre d'Art Tarragona
El Centre d’Art Tarragona té l'objectiu d'impulsar l’exhibició, la producció i la difusió de les arts visuals contemporànies a la ciutat.
Programacio Cicle de Muntanya
El Cicle de Muntanya porta a l'Auditori Diputació cinema, documentals i conferències d'experts muntanyencs de reconegut prestigi.
Programacio Cinema En Família
Tardor-hivern. Organitzat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració d'Anima't, és un cicle que té lloc les tardes de diumenge.
Programacio Cinema VO
Organitzada per Anima't Associació Cultura, és una programació estable de cinema en versió original de l’octubre a l’abril.
Programacio Club dels Tarraconins
El Club dels Tarraconins és el club infantil de la ciutat des del maig del 2008. Organitza el Pati de Mares i Pares i el Parc de Nadal, entre molts altres actes.
Programacio Concurs de Castells
Edició 2018: 30 setembre i 6 i 7 octubre. L'espectacle casteller més gran del món que té lloc cada dos anys a la TAP.
Programacio Concurs Internacional de Focs Artificials
El certamen, que té lloc a principis del mes de juliol, presenta cada any quatre pirotècnies d'àmbit internacional en el marc de la Punta del Miracle.
Programacio Dissabtes de Conte
La Sala Àmbit del Corte Inglés ofereix una programació de contes per als infants els dissabtes al migdia, a partir de les 12.30 h.
Programacio Eclèctic Festival
Té lloc a l'octubre i inclou activitats de teatre, dansa inclusiva, cinema, titelles universals, cant coral i pintura, entre altres.
Programacio Escenari Obert
Un programa de Tarragona Jove que promociona la creació jove de petit format accedint a l’escenari de l’Espai Jove Kesse.
Programacio Estiu amb Cooperació
Exposicions, tallers de cuina, contes i cinema per descobrir diferents realitats africanes. 13 activitats del 7 de juny al 31 de juliol de 2019.
Programacio Festival d’Estiu
Propostes musicals per a tots els públics i gustos en espais a l'aire lliure tan emblemàtics com l'Auditori Camp de Mart.
Programacio Festival d’Orgue
Organitzat pel Capítol de la Catedral Metropolitana i Primada de Tarragona, aquest festival acull concerts de mestres organistes durant la temporada d'estiu.
Programacio Festival Internacional de Música
Organitzat pel Conservatori de Música durant el juliol, està adreçat a l’alumnat de més nivell i a músics d’arreu, amb un programa de concerts obert.
Programacio Festival Internacional de Teatre Màgic
Té lloc al novembre a Tarragona i La Canonja i porta els millors espectacles d’il·lusionisme del nostre país i del panorama internacional.
Programacio Festival Internacional Dixieland
Del 25 al 30 d'abril de 2019, més de 100 activitats al voltant de la música Dixie amb agrupacions locals i internacionals
Programacio Festival SCAN de Fotografia
Del 18 d'oct. al 9 de des. de 2018. Un aparador europeu de la fotografia contemporània. Inclou Talent Latent, Full Contact, conferències, exposicions....
Programacio Festival Sota La Palmera - Cultura de Carrer
Programació intensiva d’estiu de Tarragona Jove. Espectacles, nits temàtiques, cinema i concerts.
Programacio FITT. Festival Internacional de Teatre
Juny. Organitzat per la Sala Trono, el FITT és una oportunitat per gaudir de les propostes escèniques més avantguardistes.
Programacio Històries Amagades
Un cicle de visites monogràfiques comentades de la mà d’especialistes que ens apropen a aspectes concrets de la història de Tarragona.
Programacio Jornades del Patrimoni Mundial
Al novembre, per celebrar l'aniversari de Tarragona com a Patrimoni Mundial, es programen tota una sèrie d'actes al voltant de la nostra riquesa patrimonial.
Programacio Jornades Europees de Patrimoni
De 12 al 14 d'octubre de 2018. Tarragona s'afegeix cada any a aquesta inciativa en què diferents municipis organitzen activitats gratuïtes per a tots els públics.
Programacio Jornades Tarragona 1800
A l'octubre, aquestes jornades de recreació històrica difonen en clau didàctica i cultural la història de Tarragona a cavall entre els segles XVIII i XIX.
Programacio La Guerra Civil a Tarragona
Al voltant de la data del final del conflicte bèl·lic a Tarragona, el 15/01/1939, diferents institucions i entitats culturals programen activitats de difusió.
Programacio La Nit Europea de la Recerca
Es tracta d'un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que té lloc cada any en 300 ciutats de 30 països d'Europa.
Programacio Mostra de Teatre Jove
Del 8 de maig al 13 de juny de 2019. Una mostra que arriba a les 26 edicions i que compta amb la participació de 12 grups de teatre jove.
Programacio Nadal
Del 29 de novembre al 6 de gener. Encesa de Llums, Parc de Nadal, fires, espectacles, concerts, Cavalcada de Reis...
Programacio Primavera Literària
Del març al juliol, aquest cicle aglutina les activitats de la ciutat relacionades amb la literatura i les lletres i que són organitzades per entitats i institucions.
Programacio Psicurt
De l'1 al 7 d'octubre de 2018. El Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental està organitzat per la delegació de Tarragona del COPC.
Programacio REC. Festival Internacional de Cinema
Principis de desembre. Destaca per la programació d'òperes primes i de propostes familiars, a més del foment de trobades professionals.
Programacio Sala Trono-Armanyà
Un teatre de petit format, intimista, nu de grans escenografies; un teatre on el públic pot sentir respirar a l'actor.
Programacio Sant Joan
Actes festius organitzats al voltant de Sant Joan, que es despleguen al llarg de tot el mes de juny.
Programacio Sant Magí
Del 14 al 19 d'agost de 2018 té lloc la festa major petita de la ciutat, que té l'aigua com a protagonista i compta amb la participació de múltiples entitats.
Programacio Santa Tecla
De 13 al 24 de setembre. Declarada festa d'interès turístic nacional i festa patrimonial d'interès nacional, Tarragona esclata durant la seva festa major.
Programacio Setmana Cantant
Tallers, activitats i concerts per compartir, aprendre i gaudir de la música coral durant el mes de juliol.
Programacio Setmana del Còmic
Les jornades tenen lloc al novembre i aposten per la divulgació del còmic com a art i contenidor cultural a través de conferències, exposicions i projeccions.
Programacio Setmana Santa
La manifestació més important que es du a terme durant aquests dies és la Processó del Sant Enterrament, el Divendres Sant, documentada des del 1550.
Programacio Tardor Literària
La Tardor Literària aglutina els diversos actes que entitats i institucions organitzen al voltant de les lletres i la literatura a partir de l'octubre.
Programacio Tarraco Viva
Del 5 al 19 de maig. La ciutat romana i el món urbà en el mediterrani clàssic, eixos principals de l'edició de 2019
Programacio Tarragona Ciutat de Castells
Una programació castellera d'estiu que apropa el món casteller a la gent de la ciutat que no forma part de les colles i també als turistes.
Programacio Tarragonajove
Al llarg de les quatre estacions de l'any, el servei de Joventut de l'Ajuntament programa aules educatives, tallers, cursos formatius i casals setmanals.
Programacio Teatre el Magatzem
Ubicat a la Cooperativa Obrera Tarraconense, inclou temporades de tardor, hivern i primavera, amb una programació d'arts escèniques per a diversos públics.
Programacio Teatres de Tarragona
Programació estable d'arts escèniques al Teatre Tarragona i al Teatre Metropol, entre altres espais de la ciutat.
Programacio En Línia amb TGN
Programació d'activitats en línia amb motiu del confinament provocat per la crisi de la Covid-19. Concerts, obres de teatre, pel·lícules, activitats esportives... per gaudir del temps de quedar-se a casa.
Programacio Esports en Línia
Classes dirigides en directe per Instagram, activitats i consells a Youtube... Consulta les propostes que el Patronat d'Esports et fa per mantenir-te en forma sense sortir de casa.
Segells de reconeixement d’administració oberta