Esteu aquí: Inici App ProgramacioFolder

ProgramacioFolder

Programacio Biblioteca de Torreforta
La Biblioteca de Torreforta ofereix un ampli ventall d'activitats, com ara sessions de contacontes, clubs de lectura i concursos.
Programacio Biblioteca Pública
Biblioteca del Departament de Cultura de la Generalitat que ofereix formació, clubs de lectura, activitats familiars, rutes...
Programacio Biennal de Castells
Programació permanent que gira al voltant del Concurs de Castells, actuació de les millors colles que té lloc cada 2 anys.
Programacio Carnaval
El Carnaval de Tarragona destaca per la espectacularitat de les seves rues, sobretot la de l’Artesania, amb la participació de 3.000 comparsers.
Programacio Centres Cívics
Programació de tallers i activitats per a joves i adults des de la tardor fins a l'estiu en 6 centres diferents. També compten amb ludoteques per als més petits.
Programacio Centre d'Art Tarragona
El Centre d’Art Tarragona té l'objectiu d'impulsar l’exhibició, la producció i la difusió de les arts visuals contemporànies a la ciutat.
Programacio Cicle de Muntanya
El Cicle de Muntanya porta a l'Auditori Diputació cinema, documentals i conferències d'experts muntanyencs de reconegut prestigi.
Programacio Cinema En Família
Tardor-hivern. Organitzat per la Diputació de Tarragona amb la col·laboració d'Anima't, és un cicle que té lloc les tardes de diumenge.
Programacio Cinema VO
Organitzada per Anima't Associació Cultura, és una programació estable de cinema en versió original.
Programacio Club dels Tarraconins
El Club dels Tarraconins és el club infantil de la ciutat des del maig del 2008. Organitza el Pati de Mares i Pares i el Parc de Nadal, entre molts altres actes.
Programacio Concurs de Castells
Edició 2018: 30 setembre i 6 i 7 octubre. L'espectacle casteller més gran del món que té lloc cada dos anys a la TAP.
Programacio Concurs Internacional de Focs Artificials
El certamen, que té lloc a principis del mes de juliol, presenta cada any quatre pirotècnies d'àmbit internacional en el marc de la Punta del Miracle.
Programacio Dissabtes de Conte
La Sala Àmbit del Corte Inglés ofereix una programació de contes per als infants els dissabtes al migdia, a partir de les 12.30 h.
Programacio Eclèctic Festival
Té lloc a l'octubre i inclou activitats de teatre, dansa inclusiva, cinema, titelles universals, cant coral i pintura, entre altres.
Programacio Escenari Obert
Un programa de Tarragona Jove que promociona la creació jove de petit format accedint a l’escenari de l’Espai Jove Kesse.
Programacio Estiu amb Cooperació
Set propostes de l’1 de juliol al 30 de setembre de 2021, que tenen com a eix transversal les empreses i els drets humans.
Programacio Festival d’Estiu
Propostes musicals per a tots els públics i gustos en espais a l'aire lliure tan emblemàtics com l'Auditori Camp de Mart.
Programacio Festival d’Orgue
Organitzat pel Capítol de la Catedral Metropolitana i Primada de Tarragona, aquest festival acull concerts de mestres organistes durant la temporada d'estiu.
Programacio Festival Internacional de Música
Organitzat pel Conservatori de Música durant el juliol, està adreçat a l’alumnat de més nivell i a músics d’arreu, amb un programa de concerts obert.
Programacio Festival Internacional de Teatre Màgic
Té lloc al novembre a Tarragona i La Canonja i porta els millors espectacles d’il·lusionisme del nostre país i del panorama internacional.
Programacio Festival Internacional Dixieland
Cada primavera arriba el #DixieTGN, un festival que ofereix activitats al voltant de la música jazz amb agrupacions locals i internacionals.
Programacio Festival SCAN de Fotografia
Del 18 d'oct. al 9 de des. de 2018. Un aparador europeu de la fotografia contemporània. Inclou Talent Latent, Full Contact, conferències, exposicions....
Programacio Festival Sota La Palmera - Cultura de Carrer
Programació intensiva d’estiu de Tarragona Jove. Espectacles, nits temàtiques, cinema i concerts.
Programacio FITT. Festival Internacional de Teatre
Organitzat per la Sala Trono, el FITT és una oportunitat per gaudir de les propostes escèniques més avantguardistes.
Programacio Històries Amagades
Un cicle de visites monogràfiques comentades de la mà d’especialistes que ens apropen a aspectes concrets de la història de Tarragona.
Programacio Jornades del Patrimoni Mundial
Al novembre, per celebrar l'aniversari de Tarragona com a Patrimoni Mundial, es programen tota una sèrie d'actes al voltant de la nostra riquesa patrimonial.
Programacio Jornades Europees de Patrimoni
A la tardor, Tarragona s'afegeix cada any a aquesta inciativa, en què diferents municipis organitzen activitats gratuïtes per a tots els públics.
Programacio Jornades Tarragona 1800
A l'octubre, aquestes jornades de recreació històrica difonen en clau didàctica i cultural la història de Tarragona a cavall entre els segles XVIII i XIX.
Programacio La Guerra Civil a Tarragona
Al voltant de la data del final del conflicte bèl·lic a Tarragona, el 15/01/1939, diferents institucions i entitats culturals programen activitats de difusió.
Programacio La Nit Europea de la Recerca
Es tracta d'un esdeveniment públic dedicat a la divulgació de la ciència que té lloc cada any en 300 ciutats de 30 països d'Europa.
Programacio Mostra de Teatre Jove
La Mostra de Teatre Jove és una plataforma de suport al teatre juvenil tarragoní que serveix com punt de trobada i intercanvi entre els grups de teatre d’arreu.
Programacio Museu Nacional Arqueològic de Tarragona
El MNAT desenvolupa programes d'activitats divulgatives i educatives que volen facilitar el coneixement i la valoració del patrimoni romà de Tarragona
Programacio Nadal
Del 27 de novembre al 6 de gener. Encesa de Llums, tallers, Casal x Nadal, fires, espectacles, concerts, Cavalcada de Reis...
Programacio Premis Gastronòmics Tarragona
Showcookings, exhibicions de cocteleria, tasts de vi i d'oli. Del 16 al 20 d'abril de 2021 al Palau Firal i de Congressos de Tarragona
Programacio Primavera Literària
Del març al juliol, aquest cicle aglutina les activitats de la ciutat relacionades amb la literatura i les lletres i que són organitzades per entitats i institucions.
Programacio Psicurt
Del 7 a l'10 d'octubre de 2021. El Festival de Curtmetratges sobre Salut Mental està organitzat per la delegació de Tarragona del COPC i l'Ajuntament de Tarragona.
Programacio REC. Festival Internacional de Cinema
Principis de desembre. Destaca per la programació d'òperes primes i de propostes familiars, a més del foment de trobades professionals.
Programacio Sala Tarragona
Un projecte per donar visibilitat i suport a les sales de petit format on neix i batega l’escena musical de la ciutat
Programacio Sala Trono-Armanyà
Un teatre de petit format, intimista, nu de grans escenografies; un teatre on el públic pot sentir respirar a l'actor.
Programacio Sant Joan
Actes festius organitzats al voltant de Sant Joan, que es despleguen al llarg de tot el mes de juny.
Programacio Sant Jordi
El 23 d'abril les parades de llibres i de roses tornen a omplir la Rambla Nova de color. Les activitats tornen al carrer, així que consulteu l'agenda i no us perdeu cap...
Programacio Sant Magí
Del 14 al 19 d'agost té lloc la festa major petita de la ciutat, que té l'aigua com a protagonista i compta amb la participació de múltiples entitats.
Programacio Santa Tecla
De 15 al 24 de setembre. Declarada festa d'interès turístic nacional i festa patrimonial d'interès nacional, Tarragona esclata durant la seva festa major.
Programacio Setmana Cantant
Tallers, activitats i concerts per compartir, aprendre i gaudir de la música coral durant el mes de juliol.
Programacio Setmana del Còmic
Les jornades tenen lloc al novembre i aposten per la divulgació del còmic com a art i contenidor cultural a través de conferències, exposicions i projeccions.
Programacio Setmana Santa
Una Setmana Santa diferent marcada per les restriccions de la pandèmia.
Programacio Tardor Literària
La Tardor Literària aglutina els diversos actes que entitats i institucions organitzen al voltant de les lletres i la literatura a partir de l'octubre.
Programacio Tarraco Viva
El Festival Romà de Tarragona es dedica a la divulgació històrica amb l'objectiu de conèixer el passat per entendre el present.
Programacio Tarragona Ciutat de Castells
Una programació castellera d'estiu que apropa el món casteller a la gent de la ciutat que no forma part de les colles i també als turistes.
Programacio Tarragona Impulsa
Tarragona Impulsa és un servei municipal que ofereix tallers i altres activitats de formació per a les persones que cerquen ocupació de manera activa.
Programacio Tarragonajove
Al llarg de les quatre estacions de l'any, el servei de Joventut de l'Ajuntament programa aules educatives, tallers, cursos formatius i casals setmanals.
Programacio Tarragona Sona Flamenc
Una proposta cultural que comprèn espectacles i activitats relacionats amb aquest gènere musical.
Programacio Teatre el Magatzem
Ubicat a la Cooperativa Obrera Tarraconense, inclou temporades de tardor, hivern i primavera, amb una programació d'arts escèniques per a diversos públics.
Programacio Teatres de Tarragona
D'octubre a juny els Teatres de Tarragona ofereixen espectacles teatrals, concerts i dansa per a diversos públics.
Programacio En Línia amb TGN
Activitats per gaudir del temps de quedar-se a casa.
Programacio Esports en Línia
Classes dirigides en directe per Instagram, activitats i consells a Youtube... Consulta les propostes que el Patronat d'Esports et fa per mantenir-te en forma sense sortir de casa.
Programacio Memòria històrica de Tarragona
Programa d'actes que vol ajudar a conèixer què van significar la Segona República, la Guerra Civil i el franquisme a la ciutat.
Programacio Tarragona amb els ulls de Pons d'Icart
El Museu d'Història de Tarragona ofereix rutes teatralitzades per conèixer sorprenents personatges tarragonins. En aquest cas, l'arqueòleg Pons d'Icart.
Programacio Tarragona amb els ulls de Martí i Franquès
El Museu d'Història de Tarragona ofereix rutes teatralitzades per conèixer sorprenents personatges tarragonins. En aquest cas, el científic Martí i Franquès.
Segells de reconeixement d’administració oberta