Tarragona

Esteu aquí: Inici L'Ajuntament Govern Alcalde

L'Alcalde

Alcalde Josep Fèlix BallesterosSalutació

Quan arribem a Tarragona per qualsevol de les seves vies d’entrada, inclosa la mar, contemplem amb quina majestuositat s’alça l’antic turó que els romans van escollir per fundar-hi Tàrraco.

Des de lluny, sota un cel habitualment lluminós i amb el blau intens del mar al fons, podem observar la poderosa Muralla, el perfil de la Catedral, la Torre de l’Arquebisbe o el Castell de Pilat.

El llegat romà atorga personalitat i distinció a Tarragona, però el nostre principal patrimoni sempre han estat les persones, aquelles que des de fa més de dos mil anys ens han visitat o aquelles que s’hi han quedat.

Les persones són l’autèntica ànima i motor de la nostra ciutat. Gent diversa, amb objectius diferents, amb visions distintes d’una mateixa realitat i amb anhels i ideals que poden no ser coincidents, però que conviuen en cohesió i harmonia. Un motor que palesa la seva força fent-nos capdavanters en els àmbits de l’economia, el comerç, el turisme, la universitat, la investigació i la logística.

Tarragona és una capital mediterrània, oberta, amable, hospitalària. Per això, des d’aquesta finestra oberta al món, convido a tots aquells que encara no ens han visitat que ho facin, i que s’impregnin de la personalitat, els colors i les olors de Tarragona.

Josep Fèlix Ballesteros
Alcalde de Tarragona

Coneix l'Alcalde Agenda de l'Alcalde Articles i discursos de l'Alcalde

Comparteix


Segells de reconeixement d’administració oberta
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat