• Canals RSS de l'Ajuntament de Tarragona
  • Facebook de l'Ajuntament de Tarragona
  • Twitter de l'Ajuntament de Tarragona
  • Flickr de l'Ajuntament de Tarragona
  • Pinterest de l'Ajuntament de Tarragona
Esteu aquí: Inici Cooperació

Inici

Tarragona celebra l’Acord de Pau de Colòmbia signat i felicita tots els tarragonins i tarragonines nascuts a Colòmbia per aquest fet històric. La nostra ciutat es congratula que el sentit comú, el diàleg i el respecte als Drets Humans siguin avui notícia arreu del món. Com a membres de la Xarxa Catalana d’Alcaldes per la Pau, de la qual Tarragona n’és integrant, desitgem que altres conflictes armats puguin prendre aviat el mateix camí que ha emprès Colòmbia.
Destaquem
Actualitat
21/04/2017 Des del Sud: Senegal, exposició de Manu Brabo El fotoperiodista, premi Pulllitzer 2013, exposa fins al 9 de maig a l'Espai Jove Kesse la seva mirada sobre Casamence, al Senegal.

18/04/2017 Setem presenta el documental The voice of workers Hi haurà una xerrada col·loqui amb les persones autores del documental, bubalus.org.

07/04/2017 Curs suport vital bàsic gratuït Creu Roja Tarragona impartirà el 26 d'abril un curs de primers auxilis gratuït.

04/04/2017 Ecologia integral a Amèrica Llatina, conferència per Birgit Weiler Birgit Weiler és investigadora i activista de drets humans i ambientals al Perú.

03/04/2017 Creu Roja presenta el projecte de cooperació 'Dones i violència intrafamiliar a Santa Cruz, Bolívia' Hi haurà una sessió de teatre-fòrum amb la companyia Impactat Intervencions Teatrals i se sortejarà un curs d'EML, Enfocament del Marc Lògic.

Butlletí Cooperació
Apunta’t al nostre butlletí i estaràs al dia de les nostres novetats
(Necessari)
Participa

.

Canal Youtube

Compartir

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat