Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Contacontes

Contacontes a la Ludoteca Part Alta

ACTIVITATS FAMILIARS DE LA LUDOTECA DE LA PART ALTA

(Activitats obertes al públic limitades a l’aforament de la sala)


"La caputxeta vermella"

Una nena amb una caputxa vermella que travessa el bosc per dur menjar a l'àvia. Un llop famolenc i trampós que viu en el bosc. Tots dos es troben i... Tenim tots els ingredients perquè el conte més conegut per tots els nens i nenes d'arreu del món es torni a representar. Conte de titelles amb una activitat familiar relacionada amb el conte. Edat recomanada: infants de 3 a 7 anys i les seves families.

 


"Els tres porquets"

Vols saber la història de tres germans porquets que volien construir-se una casa? Eren ben diferents! El gran era un savi, el mitjà, molt juganer i el petit, un mandrós! Tic-tac, tic-tac, el conte ha començat!. Abans del conte ens crearem el nostre personatge amb pintacares i complements de disfressa per poder participar en el conte. Edat recomanada: infants de 3 a 7 anys i les seves families.

 


“L’Ona vol ser científica”

L’Ona és una nena molt curiosa que, gràcies als seus amics Berni el Cranc i Vera la Galera, descobrirà que de gran vol ser científica. Taller familiar amb conta contes i manualitat. A càrrec de Plàncton. Divulgació i Serveis Marins. Activitat del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili.

 


Projecció del curtmetratge “Tamara” 

Aquesta és la historia d’una nena que té un somni, ser ballarina, però ella té una peculiaritat, sent la música al seu cor. La seva condició no la limita ni li impedeix fer el que més li agrada: ballar! Un cop acabada la projecció, plantejarem un cinefórum adaptat a les edats dels infants participants.  Edat recomanada: infants de 8 a 12 anys i les seves families.

  • Dimarts 21 de novembre  a les 17.30 h a la Casa Canals

 


“Hansel i Gretel”  

Vols saber la història de dos germans que es van perdre i van trobar una caseta molt dolça? Es deien Hansel i Gretel i cada dia sortien a buscar llenya...  En acabar el conte construirem la nostra casa de jingebre. Edat recomanada: infants de 6 a 10 anys i les seves families.

 


“El patufet” 

Saps qui és en Patufet? Un nen tan menut que es podia amagar dins un bol de llet i la mare no el trobava. Vet aquí que una vegada... Contacontes amb titelles i activitat on construirem la nostra bossa de safrà i jugarem a cercar dinerets per omplir la nostra bossa. Edat recomanada: infants de 3 a 10 anys i les seves families.

 


“La rateta que escombrava l’escaleta” 

Saps qui és la Rateta que escombrava l'escaleta? Una ratona a qui agradaven els vestits i les llaçades més que no cap altra cosa. Vet aquí que una vegada... Abans del conte ens crearem el nostre personatge amb complements de disfressa per poder participar en el conte i fabricarem una roda de personatges per a que puguin explicar el conte a casa. Edat recomanada: infants de 4  a 8 anys i les seves families.

 


Projecció del curtmetratge “Cuerdas” 

La rutina de l’escola de la petita Maria es veu alterada per l’arribada d’un company molt especial. Aviat es tornaran en Amics inseparables. En motiu del dia internacional de les capacitats diverses que se celebra el 3 de desembre plantejarem un cinefórum adaptat a les edats dels infants participants. Edat recomanada: infants i les seves families de 5 a 12 anys.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta