Fan per tu
Cuina i Cultura gastronòmica
Conserves i rebost de tardor
Dimarts, 7 d’octubre, de 17.30 a 19.30 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Cuina amb plantes aromàtiques
Divendres, 10 d’octubre, de 17 a 19 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Batchcooking exprés
Dimarts, 14 d’octubre, de 17 a 19 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Dolços amb plantes comestibles
Dimecres, 29 d’octubre, de 17 a 19 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Receptes de tardor en safata de forn
Dimarts, 4 de novembre, de 17 a 19 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Alimentació energètica estacional
Divendres, 7 de novembre, de 17.30 a 19.30 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Cuina vegetariana de temporada
Dimarts, 11 de novembre, dilluns, de 17.30 a 19.30 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Idees per als teus «Yo pongo»
Divendres, 14 de novembre, de 17 a 20 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Taller de rebosteria saludable
Dilluns, 17 de novembre, de 17 a 19.30 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Sushi per a principiants
Divendres, 21 de novembre, de 17 a 20 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Pastisseria salada
Dilluns, 24 de novembre, de 17 a 20 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Cuina de temporada
Divendres, 28 de novembre, de 17.30 a 20 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Flors de crema de mantega
Dilluns, 1 de desembre, de 17 a 19.30 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Sopars irresistibles
Dimarts, 2 de desembre, de 17 a 19 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.
Tortell de Reis
Dilluns, 15 de desembre, de 10 a 13 h al Centre Cívic Sant Pere i Sant Pau.