Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Tardor 2021 Informació i suport a la inscripció

Informació i suport a la inscripció

 

Informació i suport a la inscripció:

Inscripcions a partir de l’1 d’octubre al web http://centrescivics.tarragona.cat.

Totes les activitats són gratuïtes.

Les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció i són de caràcter nominal. Si no podeu assistir al curs, feu-ho saber a través de correu electrònic (centrescivics@tarragona.cat) per poder assignar la vostra plaça a la següent persona de la llista d’espera.

La programació dels CURSOS I ACTIVITATS està adreçada a persones majors de 18 anys, excepte les del segment INFANTILS I FAMILIARS, a les quals podran assistir un infant amb un adult en el cas de les activitats familiars, o un infant si és una activitat infantil.

Les activitats del segment CUINA I GASTRONOMIA es faran, de manera excepcional, a la Cuina del Punt de Trobada de Campclar (c. Riu Llobregat, 10, Camp Clar), un espai gestionat per la Fundació Onada que ens permet complir els protocols de prevenció de la Covid-19.

L’Ajuntament no es fa responsable del material ni dels objectes personals que els assistents dipositin a l’espai on es faci el taller.

Trobareu més informació a qualsevol dels centres cívics de la Xarxa o al web.

 

 

Registra't a la plataforma d'inscripció

En aquest vídeo podeu veure el procediment de registre a la plataforma d'inscripció:

 

Suspensió i anul·lació d'activitats:

La Conselleria de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de canviar o suspendre les activitats que organitza per raons que li siguin alienes. També es reserva el dret de modificar les condicions dels cursos per raons organitzatives.

En cas que alguna activitat no es pugui dur a terme (restriccions Covid-19, mal temps…), es decidirà en cada cas concret si s’anul·la, si es fa en format virtual  o si es reprograma per a un altre dia.

 

 
Segells de reconeixement d'administració oberta