Esteu aquí: Inici Centres Cívics Activitats i cursos Tardor 2022 Informació i suport a la inscripció

Informació i suport a la inscripció

Informació i suport a la inscripció:

Les inscripcions es poden fer a partir del 14 de setembre al web http://centrescivics.tarragona.cat

Totes les activitats són gratuïtes.

Als cursos de CUINA I GASTRONOMIA, només es permetrà un màxim de 3 inscripcions per persona.

Les places s’adjudicaran per rigorós ordre d’inscripció i són de caràcter nominal. Si no podeu assistir al curs, feu-ho saber a través de correu electrònic (centrescivics@tarragona.cat) per poder assignar la vostra plaça a la següent persona de la llista d’espera.

A les activitats de l’apartat INFANTILS I FAMILIARS, poden assistir un infant amb un adult en el cas de les activitats familiars o un infant si és una activitat infantil.
La programació d'activitats està adreçada a persones majors de 18 anys, exceptuant les que s'indiquen a la llegenda de la publicació. 

L’Ajuntament no es fa responsable del material ni dels objectes personals que els assistents dipositin a l’espai on es faci el taller.

Trobareu més informació a qualsevol dels centres cívics de la Xarxa o al web.

 

Registra't a la plataforma d'inscripció

En aquest vídeo podeu veure el procediment de registre a la plataforma d'inscripció:

 

Suspensió i anul·lació d'activitats:

La Conselleria de Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de canviar o suspendre les activitats que organitza per raons que li siguin alienes. També es reserva el dret de modificar les condicions dels cursos per raons organitzatives.

En cas que alguna activitat no es pugui dur a terme (restriccions covid-19, mal temps…), es decidirà en cada cas concret si s’anul·la, si es fa en format virtual o si es reprograma per a un altre dia.

 

 

Segells de reconeixement d'administració oberta