Esteu aquí: Inici Centres Cívics La Xarxa Preguntes freqüents

Preguntes freqüents

Preguntes freqüents


 

 

Quines activitats t’oferim?

Quan us podeu inscriure?

Tinc descomptes?

Com es realitza la inscripció?

He fet la preinscripció però em diu que el tràmit està EN ESPERA.

Com es realitza el pagament i formalitzar així la inscripció?

Qui es pot apuntar als nostres monogràfics?

T’agradaria oferir-nos una proposta?

A més a més:

 

Quines activitats t’oferim?

La xarxa de Centres Cívics de Tarragona, ofereix una programació estable (octubre-juny) amb un ampli ventall d’activitats culturals, socials, i d’oci com: idiomes, cuina, dansa, fotografia, etc. De tota la oferta que hi ha, segur que un taller es fet a mida per tu.

Cal tenir en compte també, que moltes entitats i associacions de la ciutat de Tarragona ofereixen les seves activitats dins les nostres instal·lacions.

Consulta les nostres activitats a la nostra plana web 

 

Quan us podeu inscriure?

La nostra programació s’organitza de la següent manera

-      TARDOR (octubre-desembre)

-      HIVERN - PRIMAVERA (febrer - juny)

Uns dies abans us informarem de les activitats i de les dates fixades per la inscripció.

T’aconsellem que consultis la nostra web i ens segueixis al facebook  i a instagram d’aquesta manera podràs estar al dia de les nostres activitats, xerrades, serveis, etc.

 

Tinc descomptes?

Podeu gaudir del 50 % de descompte si sou aturats, jubilats o pensionistes o disposeu del carnet TarragonaJove, en totes les activitats que organitzi la pròpia Xarxa de Centres Cívics. (No s’inclouen les organitzades per les entitats)

Trobareu activitats infantils, indicades amb logo del CLUB DELS TARRACONINS, que també presenten un 50 % de descompte si sou del club. 

  • Presentar la següent documentació:

En el cas de les activitats infantils, haureu de presentar el carnet del club.

Document que acrediti la vostra situació.

 

Com es realitza la inscripció?

Un cop hagis escollit el curs o tallers que s’ajustin a les teves necessitats o et cridin l’atenció, has de formular la preinscripció. Sobretot omple tots els camps correctament i confirma la teva preinscripció. Un cop confirmada et recomanem que et guardis una còpia del document ( o imprés en paper o en .pdf al teu escriptori)

Com veuràs, t’apareix que la preinscripció està en “PENDENT”. Un cop el taller o l’activitat arribi al nombre mínim de places per poder-ho realitzar, els nostres tècnics tramitaran la teva sol·licitud i t’enviaran a través de l'è-tramits tota la informació necessària per a que puguis realitzar el pagament del curs. Aleshores la teva preinscripció passarà a l’estat “EN PROCÉS”. Recorda que pots consultar l’estat dels teus tràmits introduint el codi de seguiment de la teva sol·licitud i el teu DNI a través del següent enllaç: https://tramits.tarragona.cat/Ciutadania/SeguimentExpedient.aspx

Un cop realitzis el pagament dins el termini establert (com t’indicarem en el document) veuràs que el teu tràmit passa a l’estat: “PROCESSAT” en el cas que no realitzi el pagament o et donis de baixa durant el procés, el teu tràmit s’indicarà com a “FINALITZAT”.

Si et preinscrius dues vegades a un mateix curs, una de les dues tramitacions t’apareixerà com “ANUL·LADA”.

Si alhora de revisar la teva preinscripció observes que hi ha alguna dada que no està correcta, pots enviar un correu electrònic amb el teu nom i cognom, curs on t’has inscrit i la modificació que vols que realitzem de la dada en concret i els nostres tècnics t’ho rectificaran. Envia-ho a centrescivics@tarragona.cat .

Si veus que has realitzat la preinscripció i no has rebut cap document al correu electrònic, revisa la carpeta de no desitjats, hi ha vegades que sistema de correu el pot reconèixer erròniament. 

Recorda que les pre-inscripcions en cap cas es podran realitzar per telèfon, podeu fer-les des de casa o presencialment des de qualsevol Centre Cívic de la ciutat de Tarragona.

 

He fet la preinscripció però em diu que el tràmit està EN ESPERA.

Això vol dir que la teva pre-inscripció queda en llista d’espera, en el cas de que hi hagin baixes o usuaris que no realitzin el pagament en els terminis establerts, els nostres tècnics es posaran en contacte amb tu per tal de formalitzar la inscripció.

 

Com es realitza el pagament i formalitzar així la inscripció?

Accedeix a la plataforma e-tràmits mitjançant el següent enllaç. Recorda introduir el codi de seguiment i el teu document identificatiu (DNI, NIF o PASSAPORT). Un cop hagis accedit, trobaràs la informació per fer efectiu el pagament, clicant a Més informació. Per visualitzar el document pots descarregar-te el programa corresponent prement el següent enllaç.

Aquest document disposa d’un codi de barres que et permetrà fer el pagament amb la teva targeta online  a qualsevol caixer automàtic de les entitats col·laboradores o a les següents oficines de la OMAC:

OMAC Centre
Rambla Nova, 59

OMAC Part Alta
Pl. de la Font, 1

OMAC Ponent
C/ Tortosa, 39 local 3

 

Recorda que tens 4 dies per fer el teu pagament.

             IMPORTANT: Consulta la data límit de pagament al document adjunt (Aquest document                 caduca en 5 dies)

    Un cop caducat no podreu fer el pagament i per tant, perdreu la plaça.

    Guardat els rebuts que et generi el caixer com a comprovant d’ingrés realitzat.

 

Qui es pot apuntar als nostres monogràfics?

Tots els ciutadans i ciutadanes que siguin majors de 18 anys, en el cas que es realitzin activitats per a un públic menor d’edat ho trobareu indicat en la nostra publicació.

 

T’agradaria oferir-nos una proposta?

Si ets tallerista o professional d’algun àmbit que creus compleix els objectius de la nostra xarxa: escriu-nos a centrescivics@tarragona.cat amb la teva proposta i el teu CV.

Si ets un ciutadà o ciutadana i vols fer propostes de cursos que t’agradaria fer en properes edicions escriu-nos també a: centrescivics@tarragona.cat

  

A més a més:

Les places són de caràcter nominal. Si no podeu assitir al curs, feu-ho saber a través del correu facilitat i s'assignarà la plaça a la següent persona de la llista d'espera.

Devolucions de les matricules:

Les devolucions s’efectuaran únicament en el cas que l’organització anul·li el taller. Es tramitaran en els dos mesos posteriors a la campanya i s’efectuaran per transferència al compte bancari. Per fer-la efectiva serà imprescindible lliurar el resguard d’ingrés de la inscripció, el número de compte i una fotocòpia del DNI.

Suspensió i anul·lació d’activitats:

La conselleria  Centres Cívics de l’Ajuntament de Tarragona es reserva el dret de canviar o suspendre les activitats que organitza exclusivament per raons que li siguin alienes. Així i com es reserva el dret de modificar les condicions dels cursos per raons organitzatives.

Comparteix

Fan per tu
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat