Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Europe Direct Notícies Activitats programades amb motiu del Dia d'Europa

Activitats programades amb motiu del Dia d'Europa

Activitats programades amb motiu del Dia d'Europa

L'Ajuntament de Tarragona i l'oficina Europe Direct han programat un seguit d'activitats entre el dia 8 i 15 de maig.
09/05/2013

Aquest proper dijous, dia 9 de maig, se celebra el “Dia d’Europa”. Per aquest motiu, l’Ajuntament de Tarragona i l’oficina Europe Direct Tarragona, han programat un any més, un seguit d’activitats – entre el dia 8 i el 15 de maig- per reforçar el concepte de ciutadania europea. Precisament enguany se celebra l’Any Europeu dels ciutadans.

Dimecres dia 8 de maig

15 h Activitat amb els alumnes de l’Escola de Pràctiques. Xerrada sobre l’origen d’Europa i els seus símbols a càrrec de Joaquim Millán, director d’Eurolocal. En el decurs de l’acte, l’Ajuntament de Tarragona lliurarà una Bandera d’Europa a l’escola.
Col·labora: Conselleria d’Ensenyament i Escola de Pràctiques

Dijous dia 9 de maig

Els autobusos de l’EMT lluiran la bandera d’Europa.

A la nit, gràcies a la col·laboració de la conselleria d’Espais Públics la façana de l’Ajuntament i la Torre dels Vents s’il•luminaran en color blau, evocant la bandera d’Europa.

Divendres dia 10 de maig

L’oficina Europe Direct Tarragona donarà suport a les activitats organitzades pel col·legi Mare de Déu del Carme que es presenta enguany al concurs Euroscola 2013.

Lloc: Rambla Nova (davant Ajuntament)
Horari: de 10 h a 14 h

Dimecres dia 15 de maig

Jornada informativa sobre programes educatius europeus destinada als docents. L’objectiu és motivar als centres educatius a introduir-se en el món dels programes europeus a través del coneixement de diferents exemples de bones pràctiques.

Lloc: IMET
Horari: de 17:30 h a 20 h

Comparteix

arxivat sota: ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat

carregant