Esteu aquí: Inici Ciutadania, entitats i participació Notícies Notícies 2014 400 Tarraconins saludables al Pont del Diable

400 Tarraconins saludables al Pont del Diable

400 Tarraconins saludables al Pont del Diable

400 Tarraconins saludables al Pont del Diable Foto de tots els participants sota del Pont del Diable
La caminada serveix per a recordar que el 9 de maig celebrem el Dia d'Europa
28/04/2014Aquest diumenge 27 d’abril s’ha celebrat la primera edició de la Trobada dels Tarraconins Saludables amb una caminada popular des de l’Escola Natura, situada al Parc Francolí, fins al Pont del Diable. Aquest acte ha estat coorganitzat per Mare Terra Fundació Mediterrània i diferents serveis de l’Ajuntament de Tarragona: Promoció de la Salut, Europe Direct Tarragona i el Club dels Tarraconins.

Tots els nens i nenes inscrits ha la Trobada dels Tarraconins Saludables han rebut una motxilla que contenia una samarreta del Club dels Tarraconins, una poma, una aigua i una gorra amb la bandera d'Europa.

Abans de l’inici de la caminada, les famílies han tingut l'oportunitat de veure una exposició del Riu Francolí a l’Escola Natura.
A les 10 h, més de 400 persones han iniciat la caminada fins al Pont del Diable. Al voltant de les 11 h, els participants han començat a arribar a l’emblemàtic monument. Allí, els assistents han pogut esmorzar i gaudir d’un contacontes que ha narrat les diferents llegendes del Pont del Diable. Un cop finalitzada l’actuació, s’ha donat per acabat l’acte i moltes de les famílies s’ha quedat per la zona i d’altes han tornat de nou cap al Parc del Francolí.

La Trobada dels Tarraconins Saludables té com a objectiu fomentar el fet de caminar amb la família com a exemple d’hàbit saludable i de cohesió social i, al mateix temps, descobrir indrets del municipi amb grans valors naturals i paisatgístics. L’activitat ha tingut la col·laboració de les AMPES de les escoles de Tarragona, la fruiteria León, Cobega Coca-Cola i Protecció Civil Tarragona. A més, ha servit per a recordar que el pròxim 9 de maig celebrem el Dia d'Europa.

Comparteix

arxivat sota:
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat