Esteu aquí: Inici Cooperació Educació per al desenvolupament A taula! Manual per a la introducció d'aliments ecològics i de proximitat a les escoles

A taula! Manual per a la introducció d'aliments ecològics i de proximitat a les escoles

A taula! Manual per a la introducció d'aliments ecològics i de proximitat a les escoles

Codi identificador

612.3 - AGR - ECO

Autoria

Diversos Autors

Àmbit

Sistemes economics i politics

Suport

Llibre

Any d'edició

2009

Quantitat

1

Editor

Generalitat de Catalunya

Sinopsi

Obrir els menjadors escolars a l’alimentació ecològica pot tenir efectes positius en el desenvolupament d’aquest subsector agrari, perquè suposa unes comandes de volum important, planificables i constants. En aquest sentit, la Generalitat de Catalunya va incloure en el Pla d’acció per a l’alimentació i l’agricultura ecològiques 2008-2012 el foment del consum d’aquests productes en els centres educatius i la publicació d’aquest llibre ha de ser la primera passa d’aquest camí.

Document

612.3 - AGR - ECO.pdf — PDF document, 2544 kB (2605287 bytes)
Segells de reconeixement d’administració oberta