Esteu aquí: Inici Cooperació Notícies

Notícies

Notícies de Cooperació

Es presenta el programa del vintè aniversari de la Festa del Comerç Just i la Banca Ètica

10/05/2021 - Amb motiu del 20è aniversari de la Festa del Comerç Just i la banca Ètica, enguany des de l’Ajuntament de Tarragona i la conselleria de Cooperació, s’ha volgut donar el màxim suport a la celebración.

La Conselleria de Cooperació presenta l'exposició "Viure defensant drets" al Pati Jaume I

28/04/2021 - L’exposició "Viure defensant drets" vol ser un reconeixement a totes les persones que defensen els drets humans arreu del món i a la importància de la tasca que realitzen.

Atravesadas. Feminismo e interseccionalidad

05/03/2021 - “Ser atravesadas por más de una opresión o sistema de discriminación, da lugar a diferentes representaciones de jerarquía social y justo esto es lo que debemos derrocar. La práctica de la interseccionalidad, por tanto, es una cuestión de ruptura y elaboración de nuevos discursos y estrategias políticas”.

Feminismos comunitarios profundos, comprometidos con la lealtad. Empatía entre mujeres

03/03/2021 - Hablamos con Yolanda Oquelí, defensora de derechos humanos de Guatemala. “Ser defensora es tener la vida en un hilo, pero también es importante que sepan que somos muchas las merecedoras que exigimos igualdad y respeto por la vida”

El ecofeminismo es la respuesta

01/03/2021 - “El pensamiento ecofeminista sostiene que el patriarcado se caracteriza por una voluntad de dominio que hoy resulta ecológicamente suicida. Si antes esta voluntad se expresaba en la conquista territorial, hoy se manifiesta en la desmesurada avidez de beneficios económicos del mercado global”.

Enfocament de gènere i basat en els Drets Humans: implicacions i reptes

26/02/2021 - "L'adopció de l'EGiBDH parteix d'una anàlisi multidimensional del context en què es requereix intervenir per atallar, en clau de drets, les causes estructurals, fet que no és feina fàcil. A partir dels elements clau de l'EGiBDH, l'article mostra el seu valor afegit i proposa estratègies per fer front a les dificultats que suposa la seva adopció gradual".

Presentació del microcicle “Feminismes”

24/02/2021 - El primer microcicle en línia d’aquest any serà entorn el feminisme, volem fer visible les seves diverses mirades, les maneres de viure’l i com aconseguir allò que totes les seves vessants defensen, els drets de les dones.

El Consell Municipal de Cooperació aprova la distribució del fons del 0,7%

17/02/2021 - S'atorgaran gairebé 500.000€ a diferents línies de subvencions

Presentació del microcicle "Comerç just i consum responsable"

14/12/2020 - Acabem el 2020 amb una proposta de lectures i reflexions sobre aspectes ben diversos de l’economia social i solidària

Segells de reconeixement d’administració oberta