Esteu aquí: Inici Cooperació Educació per al desenvolupament Ciutats defensores

Ciutats defensores

Ciutats Defensores dels Drets Humans (CDDH)

CDDH és un projecte coordinat pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i gestionat per la CCAR amb la participació de 27 ajuntaments, entre els quals es troba l’Ajuntament de Tarragona.

Cada any es convida a Catalunya un grup de defensors i defensores dels drets humans que durant una setmana participen en activitats de sensibilització, incidència política i comunicació per donar a conèixer la seva tasca i la importància de donar suport a les seves lluites.

El projecte pretén visibilitzar i acompanyar la tasca de les persones defensores dels drets humans i denunciar la persecució que pateixen amb l’objectiu de millorar el coneixement, la promoció i la defensa dels drets humans.

Més informació

XII Edició de CDDH - 2022

En aquesta edició la participació de les persones defensores es distribuirà en dues gires, la primera que tindrà lloc del 25 d’abril al 4 de maig i la segona del 3 a l’11 d’octubre.

Primera gira (25 abril-4 maig):

Xerrades a l’alumnat de 3r i 4rt d’ESO de l’Institut Camp Clar:

Segona gira (3-11 octubre):

Trobades amb entitats de la ciutat i xerrades amb l’alumnat de 1r i 2n del CFGS d’Integració social i CFGS d’Animació sociocultural de l’Institut Vidal i Barraquer i amb 4rt d’ESO de l’Institut Tarragona:

Lucinda EvansGenith Quitiaquez

També pots consultar aquí la darrera edició. Edició XI.

Segells de reconeixement d'administració oberta