Esteu aquí: Inici Cooperació Entitats Associació UTINAM

Associació UTINAM

 

 

 

 

 

 

A Utinam considerem que l'educació és la pedra angular del desenvolupament, especialment en aquesta època de globalització i de canvis tecnològics tan accelerats. Els nens i joves constitueixen un pilar fonamental per construir un futur millor i, des d'aquesta perspectiva, la seva formació adquireix un valor de capital importància.

Així doncs, conscients de la necessitat de la cooperació en matèria educativa com a instrument fonamental de lluita contra la pobresa i l’exclusió, l'Associació Utinam de Tarragona ha assumit el compromís de treballar en favor de la millora i la igualtat en l’educació.

Amb aquesta finalitat, des de fa més de 5 anys estem desenvolupant diferents projectes en les regions rurals més desfavorides del Marroc, unint els nostres esforços als de diverses entitats locals, per a promoure de manera conjunta i decidida una educació de qualitat per a tothom, i procurant l'enfortiment de les xarxes locals dedicades al desenvolupament comunitari com a instrument fonamental per a l'empoderament de la pròpia comunitat i per a assegurar la sostenibilitat de totes les actuacions que s’estan duent a terme.

 

Contacte

Joan Miró, 5

43005 Tarragona

609.483.816

utinam@tinet.org

Web

Facebook

 

Comparteix

© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat