Esteu aquí: Inici Cooperació Entitats Catàleg d'entitats Associació PRABHAT

Associació PRABHAT

És una organizació sense ànim de lucre que vol promoure i recolzar els esforços d’educació i de desenvolupament de les parts oblidades de l'Índia.

Prabhat és una paraula Hindi, derivada del sànscrit, i significa “de matinada”. El nom de la nostra organització representa l’ànima que hi ha darrere la seva formació, un nou començament. En la ràpida cursa del desenvolupament econòmic, moltes parts de l'Índia s’han quedat sense cap esperança. Estan oblidades i demanant un canvi per aconseguir una oportunitat.

Prabhat vol destinar els seus esforços a una millora sostenible i significativa en lloc d’aportar una solució temporal. Pretenem potenciar la gent per tal que millorin les seves vides i les condicions. Per aquesta raó, els projectes i activitats recolzades per Prabhat se centren en desenvolupaments humans i socials enlloc d'una caritat fortuïta.

Prabhat treballa recollint fons a través de contribucions personals, per agències del govern i corporacions, i canalitzant-les per recolzar els esforços a l'Índia que concorden amb la seva missió.

Contacte

977 521 832
prabhat@savevillage.org
Web

Segells de reconeixement d’administració oberta