Esteu aquí: Inici Cooperació Entitats Catàleg d'entitats Creu Roja

Creu Roja

Creu Roja és una institució humanitària que té l'objectiu d'estar cada cop més a prop de les persones vulnerables en els àmbits nacional i internacional. Les nostres accions es caracteritzen per ser realitzades fonamentalment per voluntariat i comptar una àmplia participació social i una important presència al territori.

Pel que fa a l’escenari internacional, Creu Roja, des de l’Àmbit de Cooperació, té 3 línies  d’actuació destacades:

- Acció Humanitària: intervenció en situacions d’emergència per causa de catàstrofes naturals i/o conflictes armats.

- Projectes de Cooperació pel Desenvolupament: recerca de fons pel cofinançament de projectes que estem portant a terme a terreny (centrant-nos els darrers anys en països com Bolívia, Moçambic i República Democràtica del Congo).

- Educació pel Desenvolupament: activitats de sensibilització i formació adreçades a la ciutadania vinculades a la difusió de la nostra tasca humanitària d’emergència, els projectes que es porten a terme a terreny i/o temàtiques relacionades amb la defensa dels  Drets Humans i la promoció  del Dret Internacional Humanitari.

Al mateix temps, l'Oficina de Creu Roja a Tarragona, des de la seva vessant més local i arrelada al municipi, compagina les accions esmentades amb el desenvolupament de programes de lluita contra la pobresa i projectes d’atenció a col·lectius en risc d'exclusió social o en diferents situacions de vulnerabilitat.  Les actuacions en els àmbits de salut, socors i emergències, els programes de formació i ocupació i la tasca de CR-Joventut són altres dels pilars importants de l'organització implementats  a la nostra  ciutat.

Contacte

Av. Andorra 61, 43002 Tarragona

Telèfon: 977.24.27.69

tarragona@creuroja.org

Web / Facebook / Twiter

 

 

Segells de reconeixement d’administració oberta