Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 DESEMBRE

DESEMBRE

Ballet El Llac dels Cignes

Plena de romanticisme i bellesa, El Llac dels Cignes és considerada l’obra mestra més espectacular del repertori de dansa clàssica. Un tema de veritable poètica romàntica, on el bé triomfa sobre el mal.

Una producció clàssica amb elements escenogràfics d’increïble realisme, vestuari enlluernador, accessoris elaborats amb sumptuosos detalls i una gamma de melodies encantadores que conformen aquesta gran obra mestra del ballet clàssic.

Un elenc d’artistes internacionals compost per nou nacionalitats, donen cos i ànima a aquesta genial i irresistible producció clàssica. Una experiència emocionant i inoblidable. Un espectacle únic que perdurarà en la memòria del públic.

Què
Dansa
Quan i on
14/12/2024 18:00 a 20:30
Preu
Des de 17 €
Venda d'entrades

Michael's Legacy

Michael’s Legacy, avalat pel Club de Fans de Michael Jackson a Espanya com el millor espectacle musical totalment en directe, sobre El Rei del Pop actualment, és un homenatge a Michael Jackson, creat per la companyia Jackson Dance Company.

Michael’s Legacy és el primer homenatge a Michael Jackson, que ofereix el concepte d’espectacle que tenia el rei del pop a les seves gires, amb veus i música en directe. Michael’s Legacy és un espectacle apte per a totes les edats, en el qual es podrà gaudir d’una escenografia molt cuidada, amb rèpliques exactes de les cançons originals i un toc especial donat per la companyia a les seves representacions, amb un gran cos de ball format per 8 ballarins, una increïble banda de 4 músics i veus en directe, que ens transmetran a la perfecció els missatges que el rei del pop ens feia arribar a cadascuna de les seves actuacions, fent-te viure una increïble història com si fossis el protagonista.

Què
Dansa, Música
Quan i on
20/12/2024 13:40 a 13:40
Preu
Des de 30 €
Venda d'entrades

Dorian

Dorian és una de les bandes clau per entendre l'evolució i l'èxit de la música independent en els últims temps.

Ara, tornen als escenaris per presentar «Futurs impossibles», un àlbum extraordinari replet de guitarres afilades, magnífiques línies de sintetitzador, i unes lletres tan reals com esgarrifoses. Coneguts pels seus apaivagats directes, Dorian prometen obsequiar-nos amb bones dosis de ball, rock, electrònica i sentiment, amb un espectacle en el qual no faltaran els grans clàssics del seu repertori.

Què
Música
Quan i on
13/12/2024 21:00 a 22:30
Preu
25 €
Venda d'entrades

El Sevilla, "La vida es Rocanrol"

T’has preguntat mai què se sent sent un rocker?

El Sevilla fa un repàs de la seva vida (i de la seva trajectòria) a La Vida és Rocanrol i no es deixa res: què pensa la seva mare dels seus pèls, de la seva roba i dels seus tatuatges? Com educa els seus fills un tipus que té un grup que es diuen Los culos escozíos? Què fa una RockStar quan li toca ser president de la comunitat de veïns?

Una comèdia tronxant, del qual no només és un habitual a la televisió, sinó que ja és el cinquè monòleg que presenta.

Què
Teatre
Quan i on
15/12/2024 19:00 a 20:30
Preu
Des de 20 €
Venda d'entrades

Entrades online al web proticketing.com i a tarracoarena.com

Edu Soto "Más vale solo que ciento volando reloaded"

Edu Soto es bolca en el seu espectacle més boig i divertit, on el monòleg, la comèdia musical, la improvisació i la interacció amb el públic retornen al directe a aquest artista inclassificable. Perquè Edu Soto cantarà i ballarà per a tu, i segurament toca algun instrument i fins compongui alguna cançó amb tu, S'acabarà ficant en la pell d'un munt de personatges. "Más vale solo que ciento volando reloaded", és un xou que et mostrarà els ocells que voletegen al cap d'aquest artista al qual mai has oblidat on el vesteix per primera vegada. Al fet que sí?

Espectacle no recomanat per a menors de 14 anys.

Què
Teatre
Quan i on
22/12/2024 19:00 a 20:30
Preu
Des de 20 €
Venda d'entrades

Entrades online

Segells de reconeixement d'administració oberta