Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Gener The Mersey Beatles

The Mersey Beatles

Mark Bloor, Steven Howard i Brian Ambrose (és a dir, John, Paul i Ringo) van assistir junts a l'escola secundària a Liverpool. Com va ser el cas de George, Craig McGown és el nadó de la banda. Tony Cook toca teclats i percussió i completa la formació com el cinquè Mersey Beatle.

Els Mersey Beatles han estat la banda tribut als Beatles residents al mundialment famós The Cavern durant més d'una dècada, entre el 2002 i el 2012. Van fer més de 600 actuacions sota els famosos arcs de Mathew Street, gairebé el doble de concerts allà que els Fab Four originals.

Des que va marxar de gira pel món, van portar el seu contundent, palpitant i inconfundible 'Mersey Beat' a audiències entusiasmades i amb entrades exhaurides a tot Europa, EUA, Àsia i Austràlia. La seva missió d'acostar l'experiència dels BEATLES al món ha donat com a resultat un xou únic, llegendari, que repassa les diferents èpoques de la banda més important de tots els temps. Fes un viatge a Abbey Road i únet a la Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band amb els Mersey Beatles que porten el so de Liverpool a l'escenari. Amb les millors cançons dels Beatles, la rèplica dels vestits i els instruments de l'època, aquest espectacle recrea tota l'emoció i energia d'un concert autèntic de John, Paul, George i Ringo.

Des del cor d'Anglaterra, per primera vegada a Tarragona, no es perdin l'experiència de reviure els BEATLES amb la millor banda de LiverPool, The Mersey Beatles.

Més informació sobre aquest esdeveniment…

The Mersey Beatles
Què
Música
Quan
27/01/2024 21:00 to 23:30
Localització
Preu
Des de 28 €
Venda d'entrades / Inscripcions
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta