Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Programació Març-Juny 2024 PETC Jornada Desenvolupament Cultural Comunitari

Jornada Desenvolupament Cultural Comunitari

Aquesta és la segona jornada de reflexió dins el procés participatiu per al Pla Estratègic Tarragona Cultura. Aborda el desenvolupament cultural comunitari com una dimensió basada en la connexió de col·lectius i persones així com en la transformació de les condicions socials per a la comunitat, sempre a partir d’una participació activa de la ciutadania. També analitza la necessitat de la major confiança possible en la seva iniciativa, amb la inclusió de la variable arts i cultura a través dels llenguatges expressius i creatius. Tractarem els processos col·laboratius, la perspectiva multi i interprofessional, i nous recursos de caràcter conceptual i metodològic per aplicar-los en contextos variats.

Amb una primera part de col·loqui entre els ponents i una segona amb participació i debat amb els assistents, recollirem propostes per incorporar el desenvolupament cultural comunitari en la planificació i gestió de les polítiques culturals locals.

Taula rodona, moderada per la periodista i comunicadora Montse Solé. Participen: Antonio Alcántara (Universitat de Barcelona i La Perifèrica), Josep M. Aragay (Basket Beat i Festival de les Arts Comunitàries de Catalunya), Irati Irulegi (IDENSITAT) i Carme Serret (Universitat Autònoma de Barcelona)

*Acte amb intèrpret de llengua de signes

Jornada Desenvolupament Cultural Comunitari
Què
Xerrades i congressos
Quan
07/03/2024 18:00 to 21:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura, Pla Estratègic Tarragona Cultura
Localització
Preu
Gratuït
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta