Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Programació Març-Juny 2024 PETC Jornada l'accessibilitat per garantir el dret de tothom a participar de la cultura

Jornada l'accessibilitat per garantir el dret de tothom a participar de la cultura

La tercera jornada de reflexió dins el procés participatiu del Pla Estratègic Tarragona Cultura tracta l'accessibilitat en un sentit ampli. Analitzem com assolir l’accés físic, sensorial, intel·lectual, mental, cultural, emocional i social als recursos culturals per al benefici de tothom. Així, desgranem l’accessibilitat dels equipaments culturals, la d’espectacles i activitats culturals, la de la informació i la comunicació, així com la digital com a requisit fonamental per a construir societats, economies i entorns digitals inclusius.

En una primera part de col·loqui entre les ponents i una segona amb participació i debat amb els assistents, recollim propostes per incorporar l’accessibilitat en la planificació i gestió de les polítiques culturals locals.

Taula rodona moderada pel periodista Miquel González, de Tarragona Ràdio.

Participen: Sònia Gainza (directora i fundadora del programa Apropa Cultura), Teresa González (responsable d’Accessibilitat i Inclusió del Museu Nacional d’Art de Catalunya), Aurora Madariaga (Cátedra de ocio y discapacidad de la Universidad de Deusto, Euskadi) i Esmeralda Valderrama (Directora de la companyia Danza Mobile, Sevilla)

Acte amb intèrpret de llengua de signes.

Jornada l'accessibilitat per garantir el dret de tothom a participar de la cultura
Què
Xerrades i congressos
Quan
04/04/2024 18:00 to 19:00
Localització
Preu
Accés lliure
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta