Esteu aquí: Inici Cultura Agenda 2024 Programació Març-Juny 2024 RS Ruïnosa y las strippers de Rahola (BCN)

Ruïnosa y las strippers de Rahola (BCN)

Ruïnosa y Las Strippers de Rahola han unit el món drag amb el punk revolucionant l'underground català. La banda la formen Ruïnosa (Jaume Llagostera), Kalva Klain (Marcel Molina), Nico Lokao (Anna Castells) i Marrana Juràsica (Laura Pulido).

Amb una estètica que recorda als anys vuitanta i influències musicals de bandes com Las Vulpes, Los Ganglios, Paràlisi Permanent i The Strokes; Ruïnosa y Las Strippers de Rahola ofereixen un espectacle enèrgic i carregat d'ironia que no deix indiferent ningú. La seva presència a l'escenari és impactant i vibrant, captivant l'atenció del públic i creant una experiència única i memorable.

Les seves cançons aborden temes socialment rellevants a través de lletres irreverents. La seva música transmet un missatge polític sense por d'utilitzar la ironia i l'humor com a eina de crítica. Transmeten un missatge de llibertat, diversitat i autenticitat.

El 6 d'octubre van donar llum al seu primer EP "Nuestra infancia travestida", que representa la seva fase d'infància transformista viscuda durant el darrer any.

Amb una gran acceptació i èxit en els seus concerts, Ruïnosa y las Strippers de Rahola ofereixen un espectacle que no et pots perdre!

  • Entrades: a partir de 3€
  • En línia a: entrades.tarragona.cat
  • El mateix dia del concert: a l’espai on es fa el concert, des de 2 hores abans
  • Presencialment: al Teatre Tarragona en horari de taquilles

Més informació sobre aquest esdeveniment…

Ruïnosa y las strippers de Rahola (BCN)
Què
Música
Quan
23/03/2024 13:00 to 14:00
Programació
Arts escèniques TGN Cultura, Refugi sonor
Localització
Preu
A partir de 3 €
Venda d'entrades / Inscripcions

entrades.tarragona.cat o en les taquilles

Organitzat per 
Ajuntament de Tarragona
Afegeix a la teva agenda...
Segells de reconeixement d'administració oberta